perjantaina, maaliskuuta 06, 2009

Jack is back


Voiko perjantai-iltaa paremmin viettää: pastasalaattia, lasillinen punaista ja Jack Bauer. Huomasin ihan sattumalta että eilen illalla Ruotsin töllöstä tuli ensimmäinen osa kaksioisaisesta 24: Redemption. Aaah ja ooh - sehän piti tietysti laittaa boksille viikonloppua varten.

Tuo tuli kuin puskasta - en edes tiennyt koko tekeleen olemassaolosta. Kyseessä on näköjään eräänlainen silta kuudennen ja seitsemännen tuotantokauden välillä. Jack on maanpaossa Afrikassa ystävänsä (Robert Carlyle) ylläpitämässä koulussa, ja Amerikka on saamassa uuden presidentin, tällä kertaa naispuolisen.

Tässähän on jo ikään kuin ollut vähän ikävä Jackia, joten ohjelma on hyvin tervetullut. Piristää mukavasti toipilaan iltaa. Muuten olen onnistanut karistamaan taudin, mutta rinnassa rahisee yhä - kröh kröh...

Minua harmittaa muuten ihan äärettömästi että olen unohtanut katsoa miltei kaikki Terapiassa-sarjan torstaijaksot - eilen taas pääsi unohtumaan. Ei sarjaa saa näyttää kahtena päivänä viikossa, ei minun aivoni jaksa muistaa! Kiukustuneena päätin tilata itselleni dvd:n, mutta en vielä ainakaan ole onnistunut löytämään sellaista mistään nettikaupasta. Jos joku sattuu törmäämään jossain kyseiseen boksiin, niin kertokaa minulle heti.

Edit: Ohjelmatiedoissa sanottiin että tuo lähetetään kahdessa osassa, mutta yhdessä osassa se tulikin. Ei siis enempää hupia tiedossa... pariin viikkoon, minkä jälkeen alkaa tv4:llä seitsemäs sesonki.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ostin tämän kaverille joululahjaksi, molemmat kun olemme Bauer-faneja henkeen ja vereen. Tämä tehtiin ilmeisesti paikkaamaan gappia kausien välissä koska lakko sotki tämänkin sarjan kuvaukset joten kausi viivästyi vuodella!

-Anne- kirjoitti...

Teki hyvää nähdä Jack pitkästä aikaa. Toivottavasti se seitsemäs tuotantokausi ei ole ihan susi.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails