lauantaina, maaliskuuta 07, 2009

Remontti valmis tältä kertaa

Tällainen tämä nyt sitten on. Totesin että se vihreä pohja voi olla huono luettavuuden kannalta, joten muutin suunnitelmia ja lisäsin tuon valkoisen taustan.

Otsikkobannerin kuvaa olen varmaan käyttänyt pari kertaa aiemminkin, mutta Pico toimii aina.

Uuden koneen laajakuvanäytön myötä blogi näyttää ihan erilaiselta kuin vanhalla ruudulla - onhan resoluutio ihan toista luokkaa. Monien eri kuvasuhteiden ja resoluutioiden olemassaolo aiheuttaa vähän tenkkapoota sivuja tuunatessa. Täytyy miettiä miltä sivu näyttää eri koneilla. Nyt tein layoutista hieman leveämmän, yli 800 pikseliä, mikä tarkoittaa että jos jollain on vielä käytössään 800x600 resoluutio, sivua joutuu vierittämään sivusuunnassa. Olen pahoillani jos näin käy, mutta oletan (ja myös statistiikka kertoo) että kovinkaan monella ei enää ole käytössä tuota resoluutiota. 1024x768 resoluutiollakaan tuota vihreää taustaa ei näy kovinkaan paljon, mutta pääasia on että teksti näkyy.

Että tällä mennään nyt toistaiseksi. Minä pidän tuosta piristävästä keväänvihreästä sävystä - ja mietin että olisikohan liian uhkarohkeaa maalata sillä yksi makuuhuoneen seinä... houkuttelisi kyllä.

2 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Ei muuta kuin seiniä maalaamaan, ehdottomasti hyvä väri!

Mutta totta puhut, helpompi on tekstiä lukea valkoiselta pohjalta. Ja pinkit väripiristeet eli otsikkovärit sopivat tämän keväänvihreän kanssa.

-Anne- kirjoitti...

Vihreä on kyllä yksi vaihtoehto sitten kun rupean seiniä maalamaan. Jos maalaa vain yhden räikeämmällä värillä, niin kyllästyessä uusi maalausurakka ei ole niin suuri.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails