maanantaina, maaliskuuta 02, 2009

Tauti iski

Sen siitä sitten saa kun menee kyläilemään lapsiperheessä missä köhitään ja ollaan kuumeessa. Nyt on minun vuoroni. Sen verran oli pakko lähteä ulos että saisin haettua itselleni ruokaa, ja reissullani totesin että sairaana lähikaupassa (muutama kymmen metriä) käyminen vastaa lähes puolimaratonin juoksua. Nyt minulla kuitenkin on vegepizza uunissa, nam. Minä kuulun niihin ihmisiin, joilta ei lähde ruokahalu sairauden aikana - ikävä kyllä.

Tämä päivä menee siis vällyjen alla löhöilyn ja panadolin napsimisen merkeissä. Onneksi Tikkurila ilahdutti minua toimittamalla tilaamani värikartat - voin siis myös uppoutua värien ihmeelliseen maailmaan.

4 kommenttia:

Anne K-R kirjoitti...

Pikaista paranemista!

Sooloilija kirjoitti...

Parantelehan itsesi kuntoon. Kiva se on välillä vähän kelliä sängyn pohjalla. Värikarttoja katsellen.

Samma här: kun sairastan, pitää saada herkkuruokaa, lohturuokaa.. Yleensä pizzaa ja suklaata, usein sipsejäkin limsan kera..

Tintti kirjoitti...

Mun mielestä värikartat on ihania, mutta se onkin ammattitauti. Pantone-viuhkaakin voisin leyhytellä vaikka kuinka pitkään, varsinaista väriterapiaa. Pikaista toipumista, muista levätä tarpeeksi.

-Anne- kirjoitti...

Kiitoksia toivotuksista. Tänään on jo parempi olo, kuume on tainut hellittää, mutta vielä on päänsärkyä ja rinnassa rahisee...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails