sunnuntaina, elokuuta 02, 2009

Se on förbi nyt

Kahden ja puolen viikon loma hurahti kuin siivillä, ja loppuviikosta olinkin taas töissä. Olen sitä mieltä että kaksi ja puoli viikkoa on aivan liian lyhyt aika, tuntuu siltä etten ehtinyt ollenkaan kunnolla relaamaan. Aikaan mahtui kuitenkin päämäärätöntä maleksintaa, lomailua Ruotsissa ja Tall Ships Racesissa käyntiä. Valokuvia on otettu vino pino, ja lähipäivinä tulen latailemaan niitä tänne. Ruotsissa minua ilahdutti mm tällaiset neidit (ovat kyllä neitejä parroistaan huolimatta):


Lomalla olisi ollut aikaa katsella elokuviakin, mutta jostain syystä en sitä tehnyt suuremmassa määrin. Ennen muuttoani asuin videovuokraamon yläkerrassa, joten leffan hakeminen kävi tuossa tuokiossa - nyt täytyy lähteä keskustaan saakka, eli mitään ex tempore-vuokrauksia ei tapahdu.

Eräänä päivänä päätin kokeilla leffavuokrausta netitse, ajatellen että se voisi korvata vuokraamon puutteen. Cdon.com -sivulla voi kokeilla on demand -palvelua lataamalla ilmaiseksi yhden vuokraelokuvan. Viime kuukauden ilmaisleffa oli In Bruges, jonka oikeasti haluankin nähdä, joten latasin sen. Palvelu toimii Windows media playerilla (taas Microsoft...) ja kuulemma tekstityksetkin pitäisi saada helposti näkyviin. Vaan enpäs saanutkaan! Koska tässä elokuvassa puhuttu englanti ei ollut selkeämmästä päästä luovuin katseluyrityksestä ja totesin että homma haisee. Paras vaan raahautua videoliikkeeseen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen jollakin keinolla onnistunut saamaan ne tekstityksetkin siihen cd.onin palveluun. Ei se ihan helppoa kyllä ollut. Ja täytyy sanoa että In Bruges ei ole edes englantia täysin sujuvasti puhuvalle ja ymmärtävälle henkilölle kuten minä ihan helpoimmasta päästä. Ne perhanan irkut ;O)

-Anne- kirjoitti...

Onko siinä tehtävä jotain erityiskommervenkkejä?
ohjeiden mukaan mediaplayerissa täytyy asettaa default-kieli ja ruksata "tekstitys kun mahdollista" - mutta ei se mulla vaan toiminu...
Ärsyttää kun en saanut toimimaan, ostin jopa piuhan millä saisin kuvan siirrettyä telkkariin.

Tintti kirjoitti...

Onneksi ei onnistu mäkillä, mähän olisin heti ihan koukussa. Pfiuf, taas donkkasin yhden kudin!

-Anne- kirjoitti...

Mun mielestä on typerää rajoittaa tuollainen palvelu windows-käyttäjiin. En ole ollenkaan ottanut selvää mitä muuta kautta voisi leffan vuokrata, täytyykin googlettaa...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails