lauantaina, syyskuuta 26, 2009

Hyvän mielen kirjoja

Menin tänään kirjakauppaan etsimään Pulla-Armakselle syntymäpäivälahjaa, ja tulinkin ostaneeksi itselleni kaikenlaista kivaa.Löysin ilokseni usein hipelöimäni Kirjastokissa-kirjan kympillä, ja siihen hintaan se oli pakko ottaa mukaan. Kirja kertoo Dewey-kissasta joka löydettiin erään amerikkalaiskaupungin kirjaston palautusluukusta ja josta tuli kirjaston maskotti. Valmistaudun jo tässä vaiheessa siihen että joudun tirauttamaan muutaman kyyneleen joko ilosta, liikutuksesta tai surusta.

Toinen ostamani kirja on herkkua sekä silmille että suulle: Afternoon Tea - iltapäivän teehetki. Siinä on perinteisiä englantilaisia teeleipä- ym reseptejä ja todella kauniit kuvitukset. En tiedä tulenko leipomaan mitään, mutta ainakin katselen rauhoittavia ja tunnelmallisia kuvia lukutuoliini käpertyneenä, teekuppi kädessäni.

2 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Ostin mun Kurumurulle viime vuonna joululahjaksi tuon Kirjastokissan, kun se on sellainen kissafani (muistan kun englantilaiset vaihto-oppilaat aikoinaan näki R-kioskin ikkunassa Kissafani lehden ja räjähtivät nauramaan. Kiss-A-Fanny, you know!)ja se tykkäsi siitä kyllä, vaikka oli kuulemma miehiseen makuun vähän liian laahaava ja siirappinen. Toi teehetkikirja voi sopia mullekin, teenjuoja kun olen. Kahvi tekee mun mahahapoista barbaarilauman.

-Anne- kirjoitti...

Minulla on tällä hetkellä vielä toinen kirja kesken, mutta en voinut eilen illalla olla vilkaisematta tuon Kirjastokissan ensimmäistä kappaletta. Sehän oli selvää että kun luin kuinka Dewey löytyi kirjojen sekaan käpertyneenä palautuslaatikosta, niin meikäläisen silmät vuosivat kuin suihkulähde.
Pico kutsuttiin muuten taannoin Flickrissä Dewey-lookalike kilpailuun, en vaan tullut osallistuneeksi.

Kiss a fanny, hohohooo, siinä hihittämistä loppupäiväksi. =)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails