keskiviikkona, syyskuuta 30, 2009

Koska meillä on joulu?

Minähän yleensä aloitan joulun tekemisen hyvissä ajoin, mutta nyt tuli tehtyä jonkinlainen ennätys. Eksyin tänään Sokoksen 3+1-päiville, ja siellä oli tarjolla joulukoristeita puoleen hintaan. Ja vielä minun värisiä, joten pakkohan niitä oli ostaa:


Ja koska Pico änkesi mukaan pallokuvaukseen, niin annetaanpa herrankin näkyä:


Nyt ei olekaan kuin 2 kuukautta siihen että saa poimia kyntteliköt esiin ja ripustaa jouluvalot ikkunohin. Ja nyt minulla onkin paljon ikkunoita joihin niitä ripustaa - jee!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Argh, minä en saa edes jouluna mitään koristeita esiin ;O) Tosin emme vietä koskaan joulua kotona joten olisihan se turhaakin. Mutta Pico mätsää jo väriensäkin puolesta hienosti jouluun!!

-Anne- kirjoitti...

Jos koristeet ottaa esiin jo marraskuun/joulukuun taitteessa, niin ei haittaa vaikka olisikin joulun poissa. Musta ne kaikki jouluvalot on niin tunnelmallisia, ei mulla niinkään paljon tonttuja ym sälää ole.

Anonyymi kirjoitti...

ei toi pico näytä minusta kovin furminoituneelta.. laitapa kokovartalokuvia kissastasi ennen ja jälkeen furminaattorin..
Kuitenkaan en tosin osta japaninpystykorvaani varten sellaista, ehdotin vaivihkaa villakoitanomistajakamulleni, että se furminaattori tekis hyvää heidän puudelilleen. :)
marja

-Anne- kirjoitti...

Ei sitä päälle päin näekään, kun se furminaattori poistaa lähinnä aluskarvaa niin ettei sitä sitten irtoile pitkin kämppää. Villakoiristahan ei karvaaa irtoile, joten en uskoisi niiden tarvivan...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails