tiistaina, tammikuuta 05, 2010

Aamutoimien nopeusennätys

Tänä aamuna meinasin hermostua pahemman kerran kun Pico häiritsi untani hyppäämällä sänkyyn ja maukumalla - kunnes kylkeä kääntäessäni tulin kurkanneeksi herätyskelloa ja huomasin että se olikin jo puoli yhdeksän!  En ollut muistanut virittää herätyskelloa illalla, minkä seurauksena olin nukkunut tunnin verran pommiin. Kaiken lisäksi töissä oli heti aamuyhdeksältä tiedossa palaveri.

Pinkaisin salamannopeasti sängystä, ja taisin vahingossa potkaista kissaparkaakin. Sivullisia uhreja on saattanut syntyä siitäkin kun räppäisin valot päälle muistamatta että a)sälekaihtimet olivat auki b)minulla ei ollut yöasua - toivon ettei naapuritalossa ollut sillä hetkellä ketään ikkunassa.

Mutta olen kyllä itsestäni vähän ylpeä kun vajaassa puolessa tunnissa ehdin pukeutua, laittaa kissalle ruokaa ja lääkettä, syödä päärynän, lähettää töihin myöhästymisviestin, täyttää eväsrasian ja jopa sipaista vähän meikkiä naamaan - bussiin selvisin keveästi hölkäten enkä loppujen lopuksi ollut kuin n. 15-20 minuuttia myöhässä. Mikä ei ole paljon kun kyseessä on 2,5 h palaveri...

Olen kiitoksen velkaa Picolle joka toimi varaherätyskellona - ihmetteli kai että miksi henkilökunta ei nouse tarjoilemaan aamiaista. Ilman äijän herättelyjä olisin varmaan nukkunut kymmeneen. Kyllä tuosta karvakaverista on paljon hyötyä.

4 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Suloisia ja hyödyllisiä. Eetu (vanha neitini) piti minulle uskollisesti seuraa koko joulun ajan, kun olin kipeänä – se seurasi minua kaikkialle ja kiipesi heti aivan viereen, kun asettauduin istumaan tai vaakatasoon.

Paivi kirjoitti...

Nuo tuollaiset pikaherätykset tuntuvat silloin hetkellisesti kamalilta, mutta yleensä päivästä tulee sitten muutenkin tehokas :) Mukava herätyskello kyllä sinulla!

Anonyymi kirjoitti...

Karvainen herätyskello on meilläkin, tosin isommassa koossa. Meillä ei hevillä pysty nukkumaan pommiin koirien vuoksi mutta täytyy sanoa että suoritumisesi ennätysajassa duuniin on hatunnoston arvoinen suoritus ;O)

-Anne- kirjoitti...

Tintti: Kyllä vaan niistä on lohduttajiksikin.

Paivi: En kyllä tuntenut itseäni yhtään tehokkaaksi, lähinnä väsyneeksi...

Mikaela: Yllätyin itsekin tehokkuudestani. Ja kaikki vaatteetkin taisivat olla oikein päin päällä. =)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails