lauantaina, tammikuuta 09, 2010

Kerrankin kunnon talvi

Ihanaa että meillä täällä Turussakin on kerrankin kunnolla lunta.  Mikäs sen mukavampaa kuin kuunnella pakkaslumen narskuntaa kävellessä - tosin tuota pakkasta on ollut hieman yli omien tarpeiden. Hampaiden muovipaikkoja vihloo ja nenä muuttuu jääpuikoksi.

Jos huomenna olisi aurinkoinen päivä, voisin lähteä kameran kanssa ihastelemaan lumisia maisemia. Nämä pari kuvaa otin eräänä aamuna matkalla töihin. 


Oho, huomasin vasta nyt että olen rajannut tuon kirkkokuvan huonosti, tuossa kuvan alareunassa on pahasti häiritsevä lumikimpale.

Olenkin muuten ilmoittautunut helmikuussa alkavalle valokuvauskurssille. Jos siellä saisin uusia vinkkejä ja oppisin käyttämään kameraani monipuolisemmin. Odotan sitä innolla.

4 kommenttia:

Myllyniemi KYLVÄJÄSTÄ kirjoitti...

Ihania kuvia joka tapauksessa, Anne. Lumikökkäreen voisi tosiaan gropata pois, mutta kuvaa katsellessani en kyllä siihen kompastunut, vasta tekstiä lukiessani.

Tintti kirjoitti...

Mehän voidaan sopia, että se lumikimpale on sun etusormi. Sellainen valokuvaklassikko siis.
Erityisesti pidän tuosta alemmasta, jossa on monenlaista kaunista valoa ja selvästi kylmästä säästä huolimatta lämmin tunnelma.

Paivi kirjoitti...

Ihana fiilis noissa kuvissa :)

On kyllä ollut niin kuvauksellisia säitä viime aikoina, että ihan harmittaa kun ei ole saanut aikaiseksi lähteä kameran kanssa ulos! Ja aivan mahtavaa, kun täällä Helsingissäkin on kunnon talvi :)

-Anne- kirjoitti...

Kiitos, Myllyniemi =).

Tintti: Ja tuosta alimmaisesta kuvasta näkyy että sitä lunta todellakin on ihan kinoksiksi asti, mikä on Turussa ollut harvinaista viime vuosina.

Paivi: Lumi on ihanaa kun on niin paljon valoisempaakin.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails