lauantaina, tammikuuta 02, 2010

Uusi vuosi, uudet kujeet mietinnässä

Vuodenvaihteen myötä on aika nollata elokuva- ja kirjalistat. Siirsin viime vuoden listat erillisiin postauksiin jotka löytyvät tuolta ylävalikosta. Uudet löytyvät vanhaan tapaan sivupalkista, ja pyrin tulevaisuudessa merkitsemään listaan myös elokuvalle antamani arvosanan.

Tuntuu siltä että pitkästä aikaa pitäisi uudistaa blogin ulkoasuakin, mutta en ole vielä keksinyt että minkälaiseksi. Homma on kuitenkin mietinnän alla.


Leffavuoteni alkoi eilen mustavalkoisella klassikkoelokuvalla, Stanley Kubrickin Dr.Strangelove or: How I stopped worrying and learned to love the bomb. Se on hieno musta komedia missä kommunisteja vihaava kenraali päättää omavaltaisesti pudottaa ydinpommeja Neuvostoliittoon. Sen lisäksi tuli toistamiseen katsottua Iron Man, koska Pulla-Armas ei sitä vielä ollut nähnyt, ja minähän voin katsella Robert Downey JR:a vaikka kuinka usein. Odotan innolla kohta Suomeenkin saapuvaa Sherlock Holmesia, vaikka minua hieman arvelluttaakin se, että aiheesta on väännetty actionpläjäys.
Mutta kyllähän sitä tuollaista Sherlokkia katsoo: Hyvää alkanutta vuotta itse kullekin!

4 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

JEAH x 3!!!!! Ja sitä ulkoasu-uudistusta mielenkiinnolla odotellessa minä lätkäisin omani takaisin vanhaan malliin :D ...

Paivi kirjoitti...

Hienolla elokuvalla olet aloittanut :) Minä menin kevyemmällä ja katsoin ensimmäiseksi 40 vuotta ja neitsyt -komedian ;-)

Sherlock Holmesin nähneenä kirjoittelen siitä jotain kommentteja blogiin lähiaikoina... Se oli kieltämättä aika erilainen, mutta trailerin ja näyttelijöiden perusteella odotin jotain vähän enemmän.

Mikaela kirjoitti...

Minä aloitin leffavuoden Pilvilinna joka romahti-leffalla joten laadulla aloitettiin ;O) Huomasin juuri että tarjonta on ankeaa alkuvuonna, tässähän joutuu pulaan!!

-Anne- kirjoitti...

Tintti: Vaihtelu virkistää!

Paivi: Täytyy pitää silmällä arviotasi Sherlokista.

Mikaela: Mulla on kyllä boksi täynnä katsomattomia leffoja, joten paikkaan sillä teattereiden tyhjiötä. Urakkaa piisaa.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails