perjantaina, huhtikuuta 23, 2010

Seeing John Malkovich

Olen ihan täpinöissä.

Kun aiemmin tänä vuonna huomasin että Turun Musiikkijuhlien yhteydessä itse John Malkovich saapuu Turkuun Infernal Comedy –musiikkinäytelmän kanssa, liput olivat jo menneet, ja minulla mieli maassa. Jos tapahtuu sellainen ihme että tänne saadaan tuollainen näyttelijälegenda, niin kyllähän minun pitäisi silloin olla paikalla! Nyt tuli kuitenkin ilosanoma lisänäytöksestä, ja me K.n kanssa vanhoina strategikkoina viritimme tänä aamuna verkot sekä lippupisteen kassalla, netissä että puhelimessa. Ja johan saatiin saalis: meikäläiset pääsevät 4.7. ihastelemaan mestarin toimintaa eturivistä! Siitä jopa näkee näyttelijöiden naamat. Kuten K. totesi: pitääköhän ottaa nitrot mukaan? ;-p

Olen äärimmäisen iloinen siitä että täällä Turussakin tapahtuu joskus jotain mielenkiintoista. Kyseessä on siis tositapahtumiin pohjautuva, klassisella musiikilla ryyditetty musiikkinäytelmä itävaltalaisesta sarjamurhaajasta, joten siinä kiinnostaa kyllä muukin kuin pääosan esittäjä.

Malkovich kuuluu muuten niihin miehiin joiden kuuntelisin lukevan vaikka puhelinluetteloa. Itse asiassa toivoisin pääseväni sessioon, missä erittäin paksua puhelinluetteloa lukisivat Malkovich, Jeremy Irons Alan Rickman ja David Bowie. Haaveensa kullakin ;-p

Löytyykö muuten mielestänne nuoremman polven näyttelijöistä ketään jolla olisi ns. puhelinluetteloääni?

6 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Onneksi olkoon! Hoksasin tämän session jo talvella, mutta ikäväkseni ei mahdu mun ohjelmaan. Voiskohan John muuttaa omaansa, että ehdittäis törmätä...?

Mä tykkään Russell Crowen äänestä.

-Anne- kirjoitti...

Mä voin kysyä voisko se jäädä pidemmäksikin aikaa. =)

Hmm, mä en nyt saa päähäni että millainen ääni sillä Russelilla on, täytyy kaivaa jostain ääninäyte.

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Vautsi! Mie en ole tuollaisesta kuullutkaan, mutta kuulostaa hienolta! Minusta kun on ihana nähdä näitä oikeasti isoja staroja lavalla, siksi rakastan käyntiä Broadwayllä (viimeksi näin siellä legendaarisen ja ihanan Angela Lansburyn).

Minulla Alan Rickman on puhelinluetteloääni. Tosin Vin Dieselin karhea rahina voisi myös soveltua siihen... ;-)

-Anne- kirjoitti...

Aijoo, Diesel! Totta, kyllä sen mörinää voisi kuunnella. Olen muuten huomannut itsessäni sen että kokemukseni Dieselin vetovoimasta on suoraan verrannollinen hormonikierron vaiheisiin... =p Alkukantaista =D

-Anne- kirjoitti...

Niin sitä vielä että en ole koskaan päässyt seuraamaan ketään suurta maailmanstaraa livenä, joten tämä tilaisuus kyllä innostaa. Olisi tosiaan hienoa päästä joskus vaikka jonnekin Broadwaylle.

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Minä en ole huomannut verrata Dieselin vetovoimaa hormonikiertoon, mutta uskon, että tuossa on varmasti perää. Sen verran alkukantaisia nämä vietit kuitenkin ovat ;-)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails