torstaina, toukokuuta 06, 2010

Olenko muuttumassa sosiaaliseksi?

Tämä on suorastaan ennenkuulumatonta. Talossamme oli tänään pihatalkoot, ja MINÄ läksin sinne vapaaehtoisesti vieraiden ihmisten kanssa sosialisoimaan. Minä kun en yleensä ole se sosiaalisin ihminen. Onko tämä nyt maailmanlopun ensi merkkejä?

Mutta oikeasti tuo oli ihan hyvä keikka. Tällaisessa kerrostalossa kun ei yleensä näe naapureita kuin silloin tällöin hississä - silloinkin tervehtimisen jälkeen käännytään tuijottamaan seinää. Nyt pääsi vähän näkemään että minkälaista väkeä täällä huseeraa - vaikkakin vain murto-osa asukkaista olivat aktivoituneet. Pihapuskat saatiin siistittyä ja roinaa heitettyä menemään, ja aherruksen päätteeksi tarjolla oli makkaraa, sipsejä ja runsaasti olutta. Sitä riitti ihan kotiin viemiseksi asti, kannatti siis mennä.

3 kommenttia:

Mikaela kirjoitti...

Enpä ole vielä pihatalkoisiin päässyt, vaikka taas ne olisi odottamassa viikon päässä. En tiedä haluanko tavata naapureitani vai tervehtiä vain käytävässä ;O)

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Minä muistan käyneeni pihatalkoissa joskus kun Jyväskylässä asuimme hetken aikaa rivarissa. Nyt tuntuu etten edes tunnista meidän rappukäytävässä asuvia ihmisiä, koska ei esim tule hissiä käytettyä (kun me asutaan ekassa kerroksessa). Voisihan se olla ihan hyvä tuntea muitakin asukkaita, mutta jotenkin se tutustuminen on hankalaa nykyaikana... Pihatalkoot kyllä muuten kuulostaa ihan hyvältä jutulta!

-Anne- kirjoitti...

Meillähän on niin vähän istutuksia että aika nopeasti päästään siihen hauskimpaan osaan eli makkaraan ja olueeseen ;o)
Nuissa talkoissa pääsee myös muiden innokkaiden pihapoliisien kanssa porukalla päivittelemään muiden ihmisten kyvyttömyyttä jätteiden lajitteluun yms....

Ainiin, ja senkin takia oli hyvä osallistua koska nyt minulle selvisi että talossa on myös pesutupa! sitä ei kukaan ollut aiemmin kertonut...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails