sunnuntaina, elokuuta 29, 2010

Väsynyttä meininkiä

Tuli taas kadottua blogistaniasta pariksi viikoksi. Touhusin kansainvälisen tutkijakonferenssin järjestelyiden kimpussa ja h-hetken lähestyessä tuli tehtyä ympäripyöreitä päiviä. Vähäisiksi jäivät unet myös konferenssin aikana, kun oli ohjelmaa iltaan saakka, ja sitten vielä "piti" käydä jatkoillakin. Ei siinä muuten mitään, mutta kun piti heti seuraavana päivänä taas olla skarppina tehtävissä ja kykeneväinen sosiaaliseen kanssakäymiseen... ja vielä englanniksi.

Kaikenkaikkiaan saatiin aikaiseksi vallan onnistunut tapahtuma, ja osallistujien antamat kehut lämmittivät väsyneenkin organisaattorin mieltä. Oli myös erittäin hauskaa tavata mukavia ihmisiä lähes joka mantereelta, kenties niistäkin suhteista voi joskus tulevaisuudessa olla hyötyä. Sitähän melkein rupeaa miettimään oman tutkijauransa jatkamista, että pääsisi jatkossakin moisiin tapahtumiin. (Mutta ei, minä en siihen apuraharumbaan kyllä enää ryhdy!)

Mutta kuten odottaa saattoi, homman ollessa ohi päälle kävi flunssa, jota olen tämän viikon ajan yrittänyt parannella. Saisi jo tämä aivastelu loppua!

Toivon mukaan ensi viikko tuo mukanaan paluun normaaliin.

2 kommenttia:

Motacilla kirjoitti...

Onnittelut onnistuneen tapahtuman johdosta. Pystyn hyvin kuvittelemaan, että tapahtumien pyörteissä jaksaa, mutta kun kaikki on ohi, niin takki on yllättävän tyhjä. Flunssaa odotellaan täälläkin. Makkarissa yskii ja räkii jo yksi potilas, enkä usko, että pääsen tästä itsekään kuin koira veräjästä.

-Anne- kirjoitti...

Kiitos.
Konferenssikrapula ja flunssa on selätetty ja elämä palailemassa raiteilleen, lukuunottamatta kaksi viikkoa muhinutta kynsivallin tulehdusta joka on paisuttanut sormen muodottomaksi. En edes halua ajatella mitä möhnää sieltä jossain vaiheessa tursuaa... =/

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails