keskiviikkona, lokakuuta 13, 2010

Lukemista koko talveksi


Vanhenemisessa on se piristävä puoli että saa kaikenlaista kivaa lahjaa. Ei siksi että vaadin lahjoja, mutta onhan pakettien aukaiseminen aina kivaa =)

Pulla-Armas oli oikein nähnyt vaivaa ja kehittänyt minulle postapokalyptisen pakkauksen. Siihen sisältyi Fallout New Vegas-pelin ennakkovaraus ja pino kirjoja: J.G. Ballard: The Drowned World ja Hello America, sekä Philip K. Dick: Dr. Bloodmoney, kaikista näistä löytyy postapokalyptinen teema.  Asiaa! Sopii toki ihmetellä miksi juuri tuollaiset aiheet uppoavat minuun...

Myös muut muistivat minua kirjoilla, sain teoksen Pride and prejudice and zombies. Muhahhaa, mikä sekoitus. Se on saanut jopa hyviä arvosteluja, joten odotan mielenkiinnolla sen lukemista. Nuo perinteiset Austenit kun eivät ihan ole minun juttuni.

Nyt on sitten lukemista koko synkäksi talveksi, jopa niin paljon etten tiedä mistä alkaisin...P.S. Pitää vielä innokkaana esitellä julistetta jonka Pulla-Armas antoi minulle bonus-lahjana, se poikkeaa täysin synkeästä postapojne. -teemasta:"Good morning. I'm sorry to have kept you waiting, but I'm afraid my walk has become rather sillier recently, and so it takes me rather longer to get to work."

2 kommenttia:

lepis kirjoitti...

Onnea!

Huikean hieno tuo The Ministry of Silly Walks -juliste! Olen ihan vihreänä, mistäköhän noita MP-julisteita saa...

-Anne- kirjoitti...

Tuo ainakin kuulemma on Amazonista tilattu. Täytyy äkkiä ostaa tuolle kehykset että saa seinälle.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails