keskiviikkona, lokakuuta 20, 2010

Musta aukko

Hyvät herrat Valtaoja, Hawking ja muut universumin tutkijat.

Mikäli tahdotte tutkia mustaa aukkoa lähietäisyydeltä, olette tervetulleita keittiööni. Musta aukko sijaitsee jossain keittiöpöytäni ja tuolin välimaastossa, siinä jääkaapin lähellä.

Eräänä päivänä täällä käydessään Pulla-Armas kuljeskeli ympäriinsä teelusikka suussaan (mikä on jo sinänsä paheksuttava teko), ja kumartuessaan pöydän ylle jotain ottamaan ote lusikasta herpaantui (mitä sitä sanotaankaan miesten kyvyistä keskittyä kahteen asiaan yhtaikaisesti?), ja lusikka humpsahti näkyvistä. Koska lusikkaa ei löytynyt pöydältä tai lattialta, oletimme että se putosi joko tuolilla olleeseen reppuun tai pöydän alla olleeseen laukkuun. Olen kuitenkin käynyt molemmat kassit läpi moneen otteeseen, eikä lusikkaa vaan löydy! Olen siis päätynyt siihen lopputulokseen että juuri siinä kohtaa keittiötäni sijaitsee - tai ainakin hetkellisesti sijaitsi - musta aukko joka on imaissut lusikan sisäänsä. Joten sitä sopii tulla tutkimaan.

Tai ehkä kyseessä onkin madonreikä ja lusikka on sitä kautta matkannut jonnekin muualle. Jos jollekulle on ilmaantunut mystinen lusikka, ottakaa ystävällisesti yhteys minuun. Sitä kaivataan.

5 kommenttia:

Motacilla kirjoitti...

Tervetuloa vaan meidän lusikkalaatikkoon. Siellä on tilaa.

Tiina kirjoitti...

Lusikkaa en ole nähnyt, mutta mulle ilmestyi yhtäkkiä täysin tuntematon pannualunen.
Voikohan materia muuttaa muotoa madonreiässä?

-Anne- kirjoitti...

Motacilla: jos se sinne ilmestyy, niin lähetä heti kotiinsa!

Tiina: Jaa? Mystistä tuokin... Eipä muodonmuutos liene täysin mahdoton - jos madonreikä onkin kuin teleportti ja esine pisteessä A hajoaa alkutekijöihinsä, ja sitten kokoontuu uudestaan pisteessä B, niin atomit voinevat vahingossa vaihtaa paikkaa...

Mikaela kirjoitti...

Omituista,mutta niin tuttua. Olen hukannut tavaroita pieneen asuntoomme samaan tyyliin. Samoin kuin olen laittanut tärkeitä papereita pöydälle ja seuraavana päivänä ne vain eivät olekaan siinä! Vannon, kautta kiven ja kannon..

-Anne- kirjoitti...

Mikaela: Yksi vaihtoehto tässä on myös tuonpuoleiset kiusantekijät...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails