tiistaina, kesäkuuta 07, 2011

E3 -messut tarjoavat välähdyksiä odotetuista peleistä

Eilen alkoi vuoden 2011 E3-messut, pelimaailman merkittävimpiä tapahtumia. Katselin koko illan silmät tapilla netistä livestriimattuja lehdistötilaisuuksia joissa julkistettiin yhtä sun toista mielenkiintoista.

Eniten olen tietenkin odottanut uutisia Mass Effect 3:sta, joka nyt on vahvistettu julkaistavaksi maailskuussa 2012. Eilen kävi ilmi että pelin X-boxversiosta tulee Kinectin kanssa yhteentoimiva. Ei niin, että pelaajan pitäisi heilua kameran edessä, vaan tässä käytetään ääniohjausta. Eli pelaaja voi tehdä dialogivalinnat puhuen, ja myös antaa tiimijäsenilleen suullisia käskyjä. Aluksi olin asiasta kovinkin innoissani, mutta mahtaakohan se sittenkään olla hauskaa? Ja mitä sitten jos puhuu formulaenglantia? (En kylläkään myönnä itse tekeväni niin...) En ehkä kuitenkaan lähde pelkästään tuon takia ostamaan Kinectiä.


Tässä videossa esitellään Mass Effectin pelaamista Kinectillä:Ja tässä taas uusin traileri:


Toinen kovasti odottamani peli on Assassin's Creed Revelations joka tuo päätöksen Ezion tarinalle. Ezio on nyt viisissäkymmenissä, mutta ei kuitenkaan vielä kehäraakki. Tässä uusin traileri, KAUNEUTTA!En voinut tietenkään kykkiä hereillä koko yötä, joten paljon uutisia ja trailereita jäi vielä näkemättä ja ne on katsottava tänään jälkikäteen. Odotan uuta infoa etenkin peleistä Deus Ex: Human Revolution, Skyrim ja Bioshock Infinite. Kuka sitä nyt haluaisikaan ulos aurinkoon?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ezio ja Mass Effect, mä tuskin maltan odottaa!!

-Anne- kirjoitti...

Mikaela: Juu, tulee hyvä talvi, AC pitäisi kai julkaista joskus marras-joulukuun tienoilla.

-Anne- kirjoitti...

Ja, HA! Katos, en ole vielä näköjään sisäistänyt Ursulaa! =)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails