keskiviikkona, kesäkuuta 01, 2011

It's a fine day for a comeback

Jaahas, mitenköhän pitäisi aloittaa ensimmäinen blogipostaus miltei puoleen vuoteen. Siis PUOLEEN VUOTEEN! Miten tässä näin kävi? Hävettää ihan...
Alunperin ajattelin yrittää istua vähemmän tietokoneella koska niskani olivat ihan törkeässä jumissa. Heräilin joka aamu päänsärkyyn jne... No, se vaiva saatiin jotenkuten kuriin akupunktiokuurilla, mutta blogitauko senkun venähti.
Nyt auringon palattua olen taas täynnä uutta puhtia ja edessä häämöttävä työttömyys tietää toimeettomia tunteja, joten on hyvä aika palata sorvin ääreen.

Kuten kuvasta näkyy, Picokin on yhä seurassamme, mikä on miltei käsittämätöntä ottaen huomioon kaikenmaailman munuaisvaivat ym. Gubbe täyttää tässä parin viikon sisällä (tarkasta päivämäärästä ei ole tietoa) kunnioitettavat 20 vuotta ja voi yhtä hyvin kuin talvellakin.

Pikainen yhteenveto siitä mitä viimeisen puolen vuoden aikana on tapahtunut:

 • Joulu tuli ja meni, ja minulla oli ihka oikea kuusi! Picokin tykkäsi.
 • Kävin katsomassa loistavan Infernal Musicalin - harvoin on tehnyt mieli moshata teatterissa. ;-)
 • Kyllästyin talvijäillä liukasteluun ja ostin mainiot IceBugs-piikkikengät ääriolosuhteita ajatellen. Jo pysyy mummo pystyssä =D.
 • Ostin HTC Desire -älypuhelimen. Kun se oli käynyt monta kertaa huollossa häiritsevän suhinan takia kävi ilmi että se taitaakin olla ominaisuus eikä mikään maanantaikappale. Siis ihan törkeän aliarvoinen äänenlaatu siinä luurissa ottaen huomioon verrattaen korkea hinta! Ja minä aioin kuitenkin käyttää sitä myös vanhanaikaisesti puhumiseen. Siispä puhelin vaihtoon, ja tilalle tuli Samsung Galaxy S johon olen ollut todella tyytyväinen. Etenkin nyt kun sen käyttöjärjestelmä päivittyi nopeampaan.
 • Edellisen seurauksena olen tahkonnut Angry Birdsiä silmät kierossa ja etusormi verillä. Se peli on saatanasta - eihän sitä voi lopettaa!
 • Kävin loistokeilalla kuuntelemassa Von Hertzen Brotherseja. Siinä on kuulkaas hemmetin lahjakkaat veljekset! 
 • Minulta otettiin kilpirauhasesta ohutneulanäyte ja se sattui niin pirusti. Tuloksista (hyvistä sellaisista) kertoi sen verran komea lääkäri että verenpainetta mitatessa luvut huitelivat yläilmoissa.
 • Olen ollut sitä mieltä että väärä biisi voitti Euroviisut. (Siis iik - en tänä vuonna laatinut blogiin omaa viisuarviotani...)
 • Olen ihmetellyt kiekkokullan lieveilmiöitä. On uhattu ulkomaalaisia ja joku onnistui jopa nostamaan esille pakkoruotsikortin. Ei ymmärrä.
 • Olen pelannut läpi Dragon Age 2 -pelin kolmeen kertaan. Pitäähän sitä kokeilla miten pelikokemus eroaa riippuen siitä oletko maagi, rogue tai soturi, hyvä tai paha - ja eri romanssivaihtoehtojakin oli kokeiltava.
 • Olen potenut ikäkriisiä. Is there life after 40?
 • Olen kirjoitellut työhakemuksia - tähän mennessä tuloksetta. Heinäkuussa alkaa sitten nälkäpäivät.
 • Olen alkanut virkkaamaan isoäidin ruutuja. Siitä enemmän erillisessä postauksessa.

Siinäpä ne, aika säälittävää ettei puolesta vuodesta kertynyt tuon pidempää listaa, olenpas viettänyt tylsää elämää. Mutta toivottavasti tästä meno paranee. Ja lupaan hartaasti että seuraava postaus tulee seuraavien päivien - ei kuukausien - sisällä.

7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Yhteneväisyyksiä:

- Angry Birds
- Isoäidin neliöt

Mun kissani täyttää tänä vuonna 15. Surullista, kun toinen vanhenee. Toivon kuitenkin, että se elää yhtä pitkään kuin Pico. :)

-Anne- kirjoitti...

Kissat ovat kyllä kiitettävän pitkäikäisiä. Kutsun Picoa kissojen Keith Richardiksi - se on vanha ja kuivakka mutta jaksaa vielä heilua.

Isoäidin neliöt ovat oivia virkattavia kun valmistuvat niin nopeasti. nimim. "malttamaton". =)

-Anne- kirjoitti...

Ja RichardS se pitäisi olla...

Sooloilija kirjoitti...

Kiva kun olette palanneet - sinä ja vanha herra Pico.

Von Hertzenin veljekset haluaisin nähdä livenä!!

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Yhteneväisyyksiä täälläkin: - Angry Birds, työhakemusten kirjoittelu ja ikäkriisi ;-) Kiva kuulla sinustakin taas!

-Anne- kirjoitti...

It's nice to be back, Sooloilija & Päivi!
VonHertzeneistä voin sanoa että olin tosi iloinen huomatessani että soittavat ja laulavat stemmoja yhtä hyvin kuin levylläkin. Mahtavaa.

strangiato kirjoitti...

VHB on ihan paras suomalainen bändi, levyllä ja livenä. Ja niin mukavia ihmisiä! =)

Ja Sooloilija: keikkoja on tulossa pitkin kesää ja syksyllä taas muitakin kuin festarikeikkoja. ;)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails