perjantaina, kesäkuuta 03, 2011

Kulttuuripääkaupungissa on kivaa

Turkuhan on tänä vuonna yksi Euroopan kulttuuripääkaupungeista, ja ohjelmaa riittänee jokaiselle. Itse en ole ikävä kyllä vielä käynyt kovinkaan monessa tapahtumassa, siihen on kesän aikana tehtävä muutos.
Kuten aiemmassa postauksessa mainitsin, kävin alkuvuodesta katsomassa hevimusikaalin Infernal Musical. Se oli kyllä viihdyttävä show, ja sitä soisi esitettävän koko vuoden jotta kaikki halukkaat pääsisivät katsomaan.

Eilen päätimme kaverini kanssa tehdä jotain normaalista poikkeavaa ja osallistuimme Über Turku -kisaan. Kyseessä oli Amazing Race -tyyppinen rastikisa, teemana Turku ja Saksa (tai tarkemmin kai saksankieliset maat). Yksi rasti oli Aurajoen ylittäminen alla näkyvää "Ystävyyden siltaa" pitkin. Koska sekä minä että R olemme enemmän tai vähemmän epäatleettisia ja ehkä jopa suorastaan kömpelöhköjä, päätimme kuitenkin olla nolaamatta itseämme.


Kotimatkalla pyöräilin läpinäkyvän saunan ohitse, ja hyvä etten ajanut kolaria kun jäin tuijottamaan siellä saunovaa miesporukkaa. Siis haloo - tuollainenhan on liikennevaara! =) Läpinäkyvän saunan lisäksi täältä löytyy valkosipulin muotoista saunaa ym. Lisää infoa Saunalabista täältä.

Kaikenlaisia tapahtumia on tarjolla koko vuoden, joten rohkeasti vaan käymään täällä Turussa. Jokirannastakin on tullut aivan ihastuttava kahvila- ja ravintolakeidas. Suosittelen käyntiä etenkin kahdessa suosikkipaikassani: nautinnon tuo kupponen Turun parasta lattea tai cappuccinoa Café Artissa ja lasillinen viiniä tunnelmallisessa Tintåssa. Kesällä minut todennäköisesti löytää melko usein jomman kumman terassilta.

Ei kommentteja:

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails