torstaina, heinäkuuta 27, 2006

Patsya, Edinaa ja tyydyttävää shoppailua

Rob Zombie: Dragula

Parin viime päivän ajan ollaan ystävän kanssa vietetty AbFab-maratonia. En tiedä kuinka monta jaksoa tuota loistavaa sarjaa katseltiin, tietty viinin tai kuoharin kera.
Joku on väittänyt että aika on ajanut sarjan ohi, mutta olen täysin eri mieltä. Nuo "riehakas keski-ikäinen nainen"-asennevitsit eivät ainakaan minun silmissäni vanhene, vaan jaksavat riemastuttaa yhä monen katselukerran jälkeen. Patsyn ja Edinan touhuja ja puheita seuratessa saattaa välillä tuntea tunnistamisen häpeänsekaista riemua.

Ikävä kyllä minulla ei ole yhtä hyviä taloudellisia mahdollisuuksia lusmuiluun ja shoppailuun kuten edellä mainituilla sankareilla, mutta koin tänään silti äärimmäisen tyytyttävän hetken shoppailukierroksella: Olin jo luopunut toivosta löytää uudet kengät alennusmyynneistä, ja valmistauduin ostamaan täysihintaiset popot. K-kengässä uutuuskenkiä sovittaessani vilkaisin sivusilmällä viereistä 70% -alennushyllyä, jossa näytti olevan enimmäkseen a) rumia b) väärän kokoisia kenkiä. Mutta a vot! Sieltähän löytyikin oikein Janitan kengät, ja vielä kokoa 39! Ja suomalaisena kenkänä istuivat kuin valetut. Siinä ei nokka kauaa tuhissut kun voitonriemuisena marssin kassalle ostamaan miltei sadan euron kengät alle kolmella kympillä. JIIHAA. Kerrankin minullakin kävi munkki. Ja rahan säästö lämmittänee mieltä ainakin loppuviikon.

Ei kommentteja:

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails