maanantaina, syyskuuta 04, 2006

Syys on tullut

Nyt on syksy. Yöllä piti laittaa parvekkeen ovi kiinni, yöpaita päälle ja vielä peittokin. Toisaalta haikeaa, toisaalta taas mukavaa kun voi tunnelmoida kynttilänvalossa teekupponen kädessä. Tosin siihenkin kyllästyy kohta kun pimeyttä alkaa olla liiankin kanssa.

Tänään oli projektikokous jossa käytiin läpi kirjaan tulevia artikkeleita. Olin ihan ihmeissäni kun omani ei kuulemma tarvitse enää mitään lisäystä! Se on kyllä ensimmäinen kerta. Mutta onpa ihanaa kun ei tarvi enää fiilata tippaakaan, senkun valitsen kuvat, ja siinä se on. Tällä viikolla kirjoittamista riittää muutenkin, kun on kirjoitettava raportti rahastoon mistä sain stipendin, ja sitten vielä kirja-arvostelu - ja vielä englanniksi. Puuh. Sainpa jo kirjoitettua ja lähetettyä yhden työhakemuksenkin. Katsotaan, tärppääkö.

Kärsin jonkinmoisesta hiirikädestä - käsivartta jomottaa kyynärpäästä sormiin. Ja mitä sitten tässä istun ja näpyttelen? Sitä sopiikin kysyä. Taidan siis käydä lukemaan. Ensin sytytän kuitenkin kynttilän.

Loppuun vielä söpöilykuva: maailman ihanimpien asioiden joukkoon kuuluvat karvaiset kissantassut!

3 kommenttia:

Haydee kirjoitti...

Oi! Kaksi blogia! Miten jaksat ylläpitää kahta eri(-kielistä) blogia? Ihailtavaa toimintaa, respect! :)
Itse olen harkinnut mutta en olekkaan sitten sitä pidemmälle ehtinyt. Ehkä tässä joskus.. lähiai..vuosina. :)

Anne kirjoitti...

Olen sen verran satunnainen bloggaaja, että toistaiseksi se on sujunut ihan hyvin. Harkitsin aluksi englanninkielistä blogia, jotta sekä ruotsalaiset että suomalaiset kaverini voisivat lukea samaa, mutta totesin, että englanniksi kirjoittaminen olisi jotenkin hidasta ja hankalaa.

Haydee kirjoitti...

Joo, minulla ja avopuolisollani (tuo sana kuulostaa paljon virallisemmalta kun ruotsin sambo!!) on kotisivut johon keräämme valokuvia matkoiltamme ja siellä on kuvatekstit kirjoitettu englanniksi juuri siitä syystä että kaikki ymmärtäväisivät. Mutta se on niin rasittavaa kun joutuu miettimään joka sanaa ja sananmuotoa ennenkö voi kirjoittaa mitään. Eli pysyttelen ruotsinkielisessä blogissa, vaikka sekin kieli aina vaatii välillä kärsivällisyyttä kun se on kuitenkin vielä vieras kieli.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails