torstaina, lokakuuta 12, 2006

Lisää tekosyitä

Uuden, teräväkuvaisen telvision tuomat ilot pyörivät yhä päässäni, ja olen keksinyt vielä pari kohtaa lisää edelliseen listaani puoltamaan ostoa:

  • Minulla on tänään syntymäpäivä. Voisin ostaa lahjaksi itselleni...
  • Kohta on joulu... se voisi olla myös joululahja itselleni...
  • Tänään sain synttärilahjan proffaltamme: minut palkataan marraskuun ajaksi, koska projektirahoja on vielä vähän käyttämättä => en siis syyllistyisi työttömänä törsäilyyn. Ja pitäähän sitä juhlia.

Tässä onkin sitten juhlittu synttäreitä sunnuntaista lähtien. Silloin tarjosin käytännön syistä kakkua ensimmäiselle ryhmälle. Tarjolla oli suklainen kakkupohja, välissä banaania, vaniljatuorejuustoa ja kermaa, päällä kiiviä ja persikkaa. Eilen sitten kyläilyvuorossa oli K, I ja M, jotka saivat tahmaista suklaakakkua, sellaista mudcaken tyyppistä. Oli aika taivaallista, vaikka itse kehunkin. Ja tänään poikkesin laitoksella tutkijakollegoita moikkaamassa Mariannekakun kera. Sitä jäi vielä pala, ja suklaakakkuakin on vielä jääkaapissa, joten herkuttelu jatkunee vielä huomennakin.

Keventäjät-sivustolta tulikin tänään synttärionnittelut - odotin, että mailissa lukisi jotain tyyliin: "ethän vaan sorru mässäilyyn syntymäpäiväsi kunniaksi...", mutta niin ei ollut. Ja kun kaikki kakut on syöty, lupaan pyhästi että palaan ruotuun. Viime viikon aikana olikin pudonnut puolisen kiloa, mutta voi olla että tämä kakkukimara tuo kaiken takaisin... Sen verran on stressihormonia veressä, että tuskin tuo painonpudotus onnistuu kovinkaan helposti, mutta enpä ota siitä nyt tällä hetkellä liikaa paineita, kun on muutakin ajateltavaa.

4 kommenttia:

Iines J kirjoitti...

Makeet synttärionnittelut! Ja mene ostamaan se tv itelles!

Anne kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Ehkä teenkin vielä tv-kaupat...

K kirjoitti...

Sigamageenhyvää kakkua oli! Miten olisi resepti vaikka ruoka ja juoma- osioon?

Anne kirjoitti...

K: toiveenne toteutetaan!

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails