maanantaina, marraskuuta 20, 2006

Ohi on...

.
NYT SE ON TEHTY!


Vein tänään lisurin kansitettavaksi, ja enää ei tarvitse kirjoittaa sanaakaan. Jiihaa!
Ihmettelen ihan että olen vielä pystyssä, kun nukuin viime yönä varmaan vajaat neljä tuntia, kun pää punaisena tein viimeisiä korjauksia ja lisäsin kuvia. Huhhuh.

Aamulla jouduin vielä oudokseltaan auton rattiin, koska majoitin ystäväni joka oli menossa Tyksiin, ja sain ottaa hänen autonsa töihin jos heitin hänet ensin Tyksiin. Totesin jälleen kerran että onneksi minulla ei ole autoa, se johtaisi vaan vatsahaavaan tai sydänkohtaukseen. Nytkin ärisin ja kiroilin miltei koko matkan, kun oli pimeää ja märkää, ja tyypit kävelee ilman heijastimia, ja pyöräilijät säntäävät puskasta tielle ilman valoja. Lisäksi ruuhka oli niin kamala että risteyksestä ei meinannut päästä millään. Silloin kun MINÄ olen liikenteessä, muut pysykööt kotonaan! ;-)

Enpä jaksa nyt raportoida enempää. Nyt menen kyllä päikkäreille lataamaan akkuja, kun nuo lyhykäiset yöunet alkavat nyt tuntua - koko päivän olen ollut ihmeen pirteä.

Palaillaan asiaan kunhan olen palautunut.

Krooh ja pyyh.

8 kommenttia:

Anne K-R kirjoitti...

Jipii! Onnittelut!

Krrrr kirjoitti...

Tarkoittaako tää sitä, että susta alkaa pikkuhiljaa KUULUA JOTAIN? ;)

Anne kirjoitti...

anne k-r: Kiitos.Olo on helpottunut, mutta väsynyt.

K: Juujuu, kyllä kohta alkaa, piä huivistas kii! =)Ja se kaakao-/glögi-/kahvitarjous on yhä voimassa...

Iines J kirjoitti...

Sä pääsit lisuristasi eroon ja mä muutamasta sadasta (!) sappikivestä samana päivänä, hyvä me! (Mä en osallistunut yhtä aktiivisesti tapahtumaan kuin sinä omaasi, mutta merkittävä päivä kuitenkin.)

Anne kirjoitti...

SATOJA!!?? Mistä semmoisen määrän kiviä sappeensa saa?
Entä onko sappirakon poistamisesta jotain haittaa, täytyykö sun esim. syödä jotain lääkkeitä korvataksesi sen?

Onnea parantumiselle.

Yritin muuten kommentoida blogiisi, mutta ei yhtäkkiä onnistunutkaan. Vuodatus väitti että en ole sallinut evästeitä, vaikka taatusti olen!!!

Haydee kirjoitti...

Onnittelut!!!! :)

Iines J kirjoitti...

Näköjään sappikivet voivat olla isoja tai hyvin pieniä ja mulla oli suurin osa pientä sälää. Sappirakkoa ei tarvitse korvata millään, sillä sappitiehyet jäivät ja sappineste keräytyy jatkossa niihin. Mitään sappiruokavaliota ei enää tarvita eikä lääkkeitä.

Mä en saanut itsekään eilen kommentoitua kommenttejani, mutta juuri hetki sitten se onnistui. Vuodatuksessa on ollut ongelmia jo monta päivää.

Anne kirjoitti...

haydee: Kiitos!

Iines: On se ihmiskroppa ihmeellinen.
Toivottavasti Vuodatus toipuu pian.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails