perjantaina, marraskuuta 24, 2006

Tiedon tuhoamista

Viime päivinä olen karsinut tietoa oikein olan takaa. Olen heittänyt menemään muutaman kilon vanhoja tekstiversioita ja muita papereita joita tiedän etten enää ikinä tarvitse. Nyt aion tarttua turhiin tiedostoihin. Ihanan puhdistava kokemus.

Taidan tällä viikolla pitää taukoa valokuvatorstaista, en ole jaksanut miettiä miten viikon teemaa kuvittaisin. Ensi viikolla sitten uusin voimin.

Eilen oltiin elokuvissa katsomassa Babel. Se oli mukavaa vaihtelua viime aikoina katsomilleni tavanomaisille Hollywood-tuotoksille. En aina pidä elokuvista missä kuljetetaan tarinaa eri paikoissa (tässä tapauksessa kolmessa eri maanosassa) ja eri aikatasoilla, mutta tämä oli melko taitavasti toteutettu. Ehkä hieman viipyilevä paikoittain, mutta ei se paljoa haitannut.

Nyt onkin tulossa jonkin verran elokuvia joita haluaisin nähdä: Color me Kubrick, Eragon, Saw III, Scanner Darkly jne jne... Harmi vaan että leffaliput ovat niin mahottoman tyyriitä. Kannattaa ostaa sarjalippuja.

2 kommenttia:

Iines J kirjoitti...

Siivoaminen on joskus terapeuttista! Raahasin vuosikymmenen perässäni opiskeluajan papereita, kunnes kerran päätin heittää kaikki roskiin. Ei ole koskaan kaduttanut.

Anne kirjoitti...

Minultakin löytyy vielä lukioaikaisia papereita sun muuta - tarttis varmaan nekin tuhota.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails