tiistaina, marraskuuta 14, 2006

Pizzakissa


Janis Joplin: Get it while you can

Vielä viidentoista vuoden jälkeenkin tuo katti jaksaa yllättää: huomasin äsken että kaverille kelpaa pizzan reunat! Katseli silmät pyöreinä kun söin Pirkan pakastepizzaa (näin sitä lihotaan, pizzaa ja muita eineksiä vedellen...), ja kun piruuttani tarjosin kuivaa kannikkaa, katti kävikin siihen käsiksi kuin ei olisi koskaan ruokaa saanutkaan! Hyvä ettei sormia vienyt mennessään. Hassu otus, siitä ei koskaan tiedä mikä maistuu.

Ja vuorossa tv-kauhistelu: Satuin syödessäni katsomaan Äidit ja tyttäret -muuttumisleikkiohjelmaa, ja kauhistuin toden teolla kammottavaa tulosta! Nuorekkaasta äipästä tehtiin oikea tantta! Huh! Tytär oli aiemmin kauhistellut äitinsä sopimatonta teinityyliä. En tosin ehtinyt näkemään ohjelmaa alusta, joten en tiedä millä tavalla se teini oli. Jos minulla olisi lapsia, varmaan häpeilisivät myös äitiään, joka ei suostu jakkupukuja hankkimaan.

Ja uutiset kertovat, että Korppoon delfiinit ovat kuolleet. Eivät siis päässeet takaisin lämpimämmille vesille.

Ainiin, vielä viimeiset uutisen lisuririntamalta: Opintoviikot ovat nyt kunnossa, joten kunhan teksti on valmis ja tarkastettu, homma on pulkassa. Huomenna on seminaari missä tekstiä sitten vatvotaan oikein olan takaa. Sen jälkeen on maanantaihin aikaa tehdä muutoksia ja lisäyksiä, ja sitten kaikki on förbi. Sinä päivänä menen kyllä joko viinille tai kermakaakaolle. Ja jos on varaa, hierojalle.

2 kommenttia:

Anne K-R kirjoitti...

Miun hauvat ovat todellisia pizzahirmuja. Siis kerjäävät ihan urakalla aina, kun pizzaa on tarjolla.

Olit kiinnostunut pääkallolapasista. Tässäpä osoite ohjeeseen. http://www.helloyarn.com/piratemittens.htm
Ehkäpä lisurin valmistuttua siulle tulee hetki aikaa toteuttaa mainitut lapaset? Tai sitten jotkut muut lapaset.

Anne kirjoitti...

Kiitos kovasti linkistä! Joo, nuo haluan tehdä. En vaan ole koskaan lukenut englanninkielisiä neulontaohjeita, täytyy tutustua...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails