tiistaina, marraskuuta 14, 2006

Elukoista juttua

Skrubun Viikkovitosessa on tällä kertaa eläimellistä menoa, joten tottakai osallistun.

1.Oletko kissa- vai koiraihminen? Miksi?
Pidän molemmista, mutta nykyään olen kyllä enemmän kissaihminen. Kissat ovat niin ihastuttavan itsenäisiä, rauhallisia, omanarvontuntoisia ja rauhoittavia. Ja helppohoitoisia.

2.Mitä kivaa on akvaariokaloissa?
Rauhoittavaa katseltavaa, kertakaikkiaan. Ja kaloillakin on omat erityiset käyttäytymisensä mitkä voivat olla kiehtoviakin. Tahtoisin merivesiakvaarion. Pari vuotta sitten minulla oli hetken aikaa pieni makeanvedenakvaario, mutta se oli kyllä surkea harrastuksen yritys - jostain syystä kalani olivat itsemurhaan taipuvaisia...

3.Mitä pidät eksoottisista kotieläimistä kuten boakäärmeistä tai isoista karvaisista hämähäkeistä?
Jos joku tykkää, niin mikäs siinä. Itse pidän eläimistä joita voi rapsuttaa tai jotka ovat nättejä. Karvaiset hämähäkit eivät ole nättejä. Jotkut pienet käärmeet voivat kylläkin olla ihan kivannäköisiä. En kylläkään ottaisi käärmettä - näin kerran unta että joku tiikeripython söi kissani, kammo!

4. Mikä on mielestäsi kaikkein oudoin/jännin/hassuin kotieläin?
Varmaan joku kääpiösiili. Tai preeriakoira.

5. Onko sinulla kotieläintä/-eläimiä? Miksi?
No sehän on tuo rakastettava Picasso, eli Pico, eli Pikkendaali, eli... Jaa että miksi? Koska se olisi muuten varmaan lopetettu, ja koska halusin pehmeän kaverin. Jos minulla ei olisi kissaa, ottaisin varmaan fretin tai rotan. Vanhempana aion ottaa koiran, että tulee pakosta lähdettyä päivittäin ulos... :-)


2 kommenttia:

Iines J kirjoitti...

Pico on oikein laiskanpulskeen eli hyvinvoivan näköinen kisuli. Aika vanhakin, jos on jo 15 v. Onnea melkein valmiille lisensiaatille, nyt taitaa seminaarikin jo olla ohi!

Anne kirjoitti...

Kiitos, kiitos. Semppa on tosiaan ohi, ja pää on tyhjä...

Pico on kyllä nyt ihan kunnon kissan näköinen, kun sai kilpirauhaslääkkeitä. Vielä puoli vuotta sitten se oli melkoinen ruipelo.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails