keskiviikkona, marraskuuta 15, 2006

Vaivaisakka

Scissor Sisters: Laura

Aloitin aamuni käymällä lääkärissä valittamassa pitkällistä outoa jalkavaivaani. Ja koska olin maksanut 11 euroa tk-maksua, ajattelin jotta käydäänpäs kerralla läpi kaikki vaivat samaan hintaan. Tuloksena oli, että lähdin vastaanotolta kädessäni nipullinen reseptejä. Siis neljä reseptiä! Se sai minut tuntemaan itseni todella vanhaksi ja vaivaikseksi... ja iästäni tulin tietoiseksi myös sen takia, että lääkäri oli minua selvästi nuorempi. Siis vain vähän aikaa sitten kaikki lekurit olivat sentään vähän minua vanhempia - nykyään voivat olla kymmenen vuotta nuorempia. Missä välissä minä muka olen vanhentunut? Ja sitä seuraa vielä kysymys: mitä olen elämässäni saanut aikaan näiden vuosien aikana? Mutta kuka väittää, että elämässä on pakko saada jotain erityistä ja hienoa aikaseksi? Olenhan minä saanut aikaseksi mojovan opintolainan takaisinmaksettavaksi, siinä elämäntyöni.

Lisurisemppa oli tänään, ja siitä selvisin kunnialla. Opponentti ei esittänyt liian kiperiä kysymyksiä, ja lisäksi sain hyviä neuvoja miten viimeistellä tutkielma. Hiihaa, kohta voin relata enkä aiko enää ikinä ajatellakaan tieteentekemistä. Norsunluutornista baanalle!

Nyt täytyisi käydä kirjoittamaan työhakemusta. Se on sitten aina yhtä vaikeaa, miten sitä nyt saisi markkinoitua itseänsä mahdollisiman tehokkaasti... huoh.

4 kommenttia:

Iines J kirjoitti...

Welcome to the club! Siis vaivaisten naisten klubiin... Meidän työterveysasemalla ei koskaan voi valittaa kun yhdestä asiasta kerrallaan, aikaa on varattu niin vähän yhdelle käynnille. Neljä reseptiä on kyllä kunnioitettava saavutus.

Onnittelut lisurista! Väikkäri seuraavaksi vai...?

Anne K-R kirjoitti...

Onpas tänään vaikeaa kommentoida. Kirjoitin tähän kommenttia, pyyhin pois, kirjoitin uudelleen, pyyhin pois. Ei siis mitään järkevää sanottavaa. Näin ollen en kirjoita mitään omaa, vaan siteeraan taataani (ikää 93 vuotta). "Kaikki alle kaheksankymppiset ovat nuoria." Ja tottahan se on. :-)

Haydee kirjoitti...

Onneksi olkoon hyvin menneen opponointiseminaarin johdosta! :)

Anne kirjoitti...

Iines: Jos kälättää oikein nopeasti, niin saa monta vaivaa hoidettua kerralla ;-) Ja älä hassuja höpise! Väitöskirjaa en MISSÄÄN NIMESSÄ ryhdy tekemään, olisin pärjännyt ilman lisuriakin... kamalaa hommaa.

Kaima-anne: Vanha ja viisas taata =)

Haydee: Kiitos. Se vei voimat.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails