keskiviikkona, marraskuuta 29, 2006

Tää on jo pelottavaa...

Muse: Sunburn

Taisin joskus mainita, että tapanani on voittaa jotain joka kerta kun käyn Turun kirjamessuilla. Tänä vuonna ei kuulunut mitään, joten ajattelin että voittoputki katkesi. Mutta kas kummaa: tänään tuli kirje jossa kerrottiin, että minulle lähetetään pian aforismikirja ja Princess-teetä! Voitin siis kuitenkin! Tämä on jo hiukan pelottavaa... Mutta miksi tämä voittoputki ei voi koskea Lottoa?

Satuin tänään kulkemaan Tuomikokirkon ohi, kun siellä oltiin kuusenpystytyspuuhissa. Jäin minäkin sateeseen pällistelemään tapahtumaa lukuisten muiden uteliaiden ja toimittajien kanssa. Tottakai olin juuri tänään jättänyt kameran kotiini, joten ikuistin tapahtuman surkealla kamerakännyllä:Siinä komistus lepää lavetillaNousee, nousee...Leijuu...Vielä sipaisu moottorisahalla, ja sitten reikään.

Ja sitten kamerasta loppuikin muisti.

.

3 kommenttia:

Haydee kirjoitti...

Heh, no, kerkesithän sä aika monta kuvaa jo napsaamaan! :)

Iines J kirjoitti...

Mä en luota mun kännykkäkameraan tuonkaan vertaa (sillä saa huonoja kuvia). Mutta hieno kuusi tulee Tuomiokirkon eteen tänäkin vuonna!

K. joka ei koskaan voita arpajaisissa kirjoitti...

Tää sun arvontavoittoputkesi EI voi enää olla sattumaa. Jospa arvonnan järjestäjät erehtyvät henkilöllisyydestä? Yrittävät lahjoa tai jotain? :P

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails