tiistaina, marraskuuta 28, 2006

Viikkovitosessa surffailua

Kävin taas Skrubulla nappaamassa viikkovitosen:

Viikkovitonen makaa rannalla nauttien hiekasta ja lämmöstä, näkee sinut ja päättää udella surffilaudastasi. Millä sinä livut pitkin internetin aallokkoa?

1. Mitä selainta (/selaimia?) käytät? Miksi?
Mozilla Firefoxia! Se päihittää ainakin Explorerin mennen tullen, ja näyttää ainakin minun sivuni sellaisena kuin niiden kuuluu ollakin. Esim. tämän sivun transparenssi ei näy Explorerilla.

2. Onko sinulla aloitussivuna jokin tietty sivusto (mikä?), vai pidätkö uuden ikkunan sisältönä ihan vaan tyhjää sivua (miksi ihmeessä)?
Minulla oli pitkään aloitussivuna Aftonbladet, mutta vaihdoin hiljattain Hesarin päivän Viivi & Wagner-strippiin.

3. Onko selaimessasi jotain lisäkilkkeitä, jos on, niin mitä?
Ei ole muuta kuin Google toolbar.

4. Oletko muuttanut selaimesi asetuksia mitenkään (esim. kirjasinkokoa)?
En ole tainut tehdä yhtikäs mittään.

5. Kuulutko niihin jotka selaavat selainikkuna niin suurena kuin vaan monitorille mahtuu, vai pidätkö ikkunaa pienempänä (jos näin, niin miten isoa selainikkunaa tapaat käyttää)?
Kyllä mä pidän sen niin suurena kuin mahdollista, että näkee jotain.

3 kommenttia:

Anne K-R kirjoitti...

Kirjoittelit tuosta Firefoxista. Miun piti heti kokeilla, miltä esim. oma blogini ja sinun blogisi näyttävät Firefoxilla. Tulos: näyttävät kamalalta. Fontti näyttää rupuiselta ja omassa blogissani muutamien kuvien jälkeen on kummallisia välejä.

Kummallista, etten saa edelleenkään blogiani näyttämään siltä, miltä sen kuuluisi näyttää. Mie varmaan alan näyttää muiden silmissä ihan tahvolta, kun aina on jotain sanomista blogin ulkoasussa.

Iines J kirjoitti...

Mä olen järkyttynyt, sillä en tiedä, mikä on transparenssi! Mitä minä olen menettänyt? Käytän Exploreria ja minusta sivusi ovat hienot eivätkä ollenkaan vinksahtaneet. (Syy, miksen käytä Firefoxia johtuu työpaikalla saaduista kokemuksista ja IE toimii mun koneella loistavasti.)

Anne kirjoitti...

Anne k-r: No jo on kumma... nää taitaa olla sellaisia henkimaailman juttuja jotka vievät järjen jos rupeaa liikaa pähkäilemään.. =)

Iines: Olet jäänyt paitsi siitä, että nämä valkoiset sivupalkit ja otsikkopalkki ovat oikeasti vähän läpinäkyviä, niin että taustakuvio kuultaa läpi. En ymmärrä miksei Explorer voi näyttää sitä... grrr... Ja sitten ainakin minun Explorerilla katsottuna tuo otsikkopalkki on liian paksu...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails