lauantaina, joulukuuta 16, 2006

Havaintoja kauppareissulta

Auringonpaisteen rohkaisemana läksin kaupungille etsimään viimeisiä joululahjoja ja hametta jouluksi. Hametta en löytänyt, mutta koska KappAhl muisti minua alennuskupongilla ostin sieltä topin. Etsin myös epätoivoisesti naisten mustaa solmiota, mutta en löytänyt, vain muun värisiä.

Kaikenlaisia havaintojakin tuli tehtyä: mm. imutuksen ennätysyritys. Huomasin teinipariskunnan imuttelevan ostoskeskuksen infotaulun alla antamatta taulua pällistelevien ihmisten häiritä tippaakaan. Kun kuljin saman paikan ohi n 15 min myöhemmin, homma jatkui. On se nuori rakkaus palavaa ja sitkeää...


Vähän myöhemmin jouduin vastapainoksi todistamaan juopon kadulleoksentamista Alkon edessä. Kyök!

Kotiin tullessa minuun iski kumma järjestelyvimma, joka kylläkin kesti vain sen verran että sain siistittyä tietokonepöydän ja sohvan (se oli erinäisten lehdyköiden peitossa). Nyt tässä työpöydällä on jopa kynttilä joulutunnelmaa luomassa. Olen kynttiläihminen ja tuikkujen suurkuluttaja. Siitä tulikin mieleen että täytyy käydä sytyttämässä parvekkeen lyhdyt.

Koska eilen korkkasin punkkupullon, päätin tänään tehdä ruuaksi punaviinillä ja kanelilla ryyditettyä lihapataa. Oli kuulkaas hyvää, vaikka itse kehunkin. Vatsa täynnä aion nyt käydä pitkästä aikaa kaitsemaan Simejäni. Ja koska punaviini on hyväksi sydämelle, otan sitä lasillisen.

Mutta ennen sitä tarjoan teille Blogistanin kansalaisille mahdollisuuden nähdä missä vaatteessa Anne aikoo patsastella jouluaattona, halusitte sitä tai ette:

No ei tosta nyt paljoa saanut selvää, mutta kaupan pukukopissa se näytti ihan kivalta ainaskin.

4 kommenttia:

Iines J kirjoitti...

Totta kai me halutaan tietää sun joulun asuvalintasi! Minusta tuo näyttää upealta. Punainen ja musta sopivat hyvin yhteen. Mutta aika mini tuo on, tuleeko sen kanssa vielä hame tai jotain??

Anne kirjoitti...

Höhöö, pitikin mainita että tuo ei todellakaan ole AINOA vaatekappale, vaan sen seuraksi tulee mustat housut. En viitsi alushoususillani keekoilla, vaikka perheen parissa ollaankin. =)

Marikki kirjoitti...

Hiano!

Anne kirjoitti...

Kiitos. Eikä ollut edes kallis. Laadusta en sitten tiedä, mutta jos se edes muutaman pitokerran kestää.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails