perjantaina, joulukuuta 15, 2006

Tulipa törsättyä

Päätin tänään harrastaa extremeurheilua ja menin viiden ruuhkassa Citymarketiin. Mitäs muutakaan siitä voi jäädä käteen kuin suuri kauppalasku ja ärsyyntyminen toisiin kanssashoppailijoihin.

Samassa kassajonossa oli naikkonen, joka näytti ostavan viisihenkiselle perheelle viikon maidot, hautakynttilät (!) ja muonat. Ei siinä mitään, mutta kun tämä leidi antoi tuotteiden kasaantua ostosnauhan päähän sen sijaan että olisi ryhtynyt pistämään niitä kasseihin tai edes ostoskärryyn sitä mukaa kun ne skannattiin. Mutta ei - vasta maksun jälkeen alkoi kassiin pakkaaminen, joka ei sekään kovinkaan tehokkaalta näyttänyt. Tukoshan siitä syntyi, kun perästä tuli toisia asiakkaita joilla oli vähemmän ostoksia... Huokaus.

Sorruin kaikenlaisen hyvän ostoon. Alunperin menin markettiin mennäkseni Alkoon ostamaan Trapcihe-punaviiniä, joka oli Viini-lehdessä saanut huippuarvosanan. Onnistuinkin nappaamaan hyllystä kaksi viimeistä pulloa. Ja hyvää muten on, istun tässä ja siemailen, kippistä vaan!
Alkosta mukaan tarttui myös pullollinen mustikkaglögiä.

Sittarin puolella sitten pääsi herkkuhirviö valloilleen. Löysin uusia sipsejä joita tietysti on pakko maistaa, ja vaahterasiirappi-kahvijäätelö näytti olevan tarjouksessa. Ja tietty joulujugurttia oli otettava... ja juhlajuomaa. Koin jonkinlaista huonoa omatuntoa myös siitä, että ostin paljon valmisruokia pakastealtaasta. Periaatteessahan minulla pitäisi olla aikaa valmistaa itse tasapainoisia aterioita, mutta olivat niin houkuttelevan näköisiä. Lupaan syödä niitä vain silloin jos TODELLAKAAN en ehdi itse kokata.

Vielä yksi asia ennenkuin menen katsomaan kotivideoita:
Luin lööpistä että Susan kieltäytyi nakukuvista. LUOJAN KIITOS SIITÄ! Olenko ainoa joka on kyllästynyt ainaisiin Susan-uutisiin?

6 kommenttia:

Anne K-R kirjoitti...

Eihän tämä tietysti maailman murheista suurin ole, mutta kerronpa kuitenkin.

Tämä tapahtui silloin, kun olin vielä kassatyttönä kaupassa. Eräs rouveliini tuli kauppaan teini-ikäisen tyttärensä kanssa. Ostosmäärä oli valtaisa. Rouva itse seisoi siinä maksajan paikalla, tytär seisoa töllötti katsomassa liukuhihnan päässä, kuinka ostokset kasautuivat siihen. Kun rouva oli maksanut ostoksensa, hän meni pakkaamaan. Tytär senkun vaan seisoi ja töllötti, eikä millään muotoa auttanut pakkaamisessa. Että jopa oli avutonta.

Marikki kirjoitti...

Vastaus kysymykseesi: et ole.

Iines J kirjoitti...

Sä oletkin aikamoinen herkkusuu ostoksista päätellen. Meillä on vielä joulun punaviini ostamatta ja snapsi myös, joten Alkoon pitäisi ryysätä jonain päivänä.

Susan-uutisia en ole edes lukenut, joten en voi sanoa kyllästyneeni. :)

Haydee kirjoitti...

Kerkesinpäs minäkin vihdoin ja viimein surffailemaan muiden blogeihin, ja täältähän löytyi heti uusia hienoja asioita! Kivalta näyttää! Joskus voisit kirjoittaa Blogipohjia for dummies - postauksen.. ;)
Hauskat viikonlopun jatkot!

Anne kirjoitti...

Kaima: Joskus on niin vaikea ymmärtää toisten ihmisten käytöstä...

Marikki & Iines: En minäkään varsinaisesti ole lukenut näitä lukemattomia Susan-juttuja, mutta ne hyppäävät väkisin silmille joka kerta kun katsoo lööppiä tai iltapäivälehtien nettisivuja...

Haydee: Tuollainen voisi joskus ollakin mahdollinen. Mutta tiedän vain miten Blogger toimii, toisiin blogitarjoajiin en ole niin tutustunut - mutta sama perusidea varmaan on kaikissa.

Anne kirjoitti...

Vielä Iines: Juu, tulipa näin julkisesti paljastettua persouteni, minua ei saisi päästää hyvinvarusteltuihin ruokakauppoihin. Mutta puolustukseksini voi sanoa, etten sentään syönyt kaikkea samana iltana... Ja sipsit eivät edes olleet niin hyviä... Itse asiassa nyt kun ajattelen asiaa, niin kaikenlaiset sipsit maistuvat mielestäni liian suolaisilta, eivätkä siksi houkuta yhtä paljon kuin ennen. HYVÄ!

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails