maanantaina, tammikuuta 29, 2007

Arvaa missä?

Tunnistaako kukaan millä torilla olen käynyt? Kuva on kyllä aika tumma, mutta...

Edit: Vihje: Siellä voi sanonnan mukaan joutua sullotuksi pärekoriin...

Hiukan väsyttää tuommoinen maakuntamatkailu, etenkin jos edellisenä iltana on kömpinyt petiin vasta yhden tietämillä.

Kivaa oli kuitenkin nähdä vanhoja kavereita, ja joinpa elämäni parhaan moccachinon.

Kotiin tullessani minua odotti harmikseni kissan oksennus sängyllä, mutta ilokseni myös helmitialukseni (ei sängyllä, oven takana). Tilasin Villihelmestä täydennystä aikaisempaan helmiostokseeni, kun ajattelin yrittää jonkinmoista korua väsätä. Ans kattoo miten eukon käy.

Yllätyksekseni sain ylimääräiseksi lahjaksi tuon kuvan alalaidassa olevan reikäriipuksen, mikälie on oikealta nimeltään. Ja mitä parasta: Karkkia!!!!!!!! Sitä kutsun hyväksi asiakassuhteiden hoitamiseksi. Nam.

4 kommenttia:

Haydee kirjoitti...

En uskalla mennä täällä "arvaamaan" mitään kun tiedän vastauksen ruåttinkielisen blogin takia. Mutta vau, osaatko ite väsätä korusi??

Anne kirjoitti...

Ööh, totta tosiaan, paljastin sen siellä... Mutta ollaan siitä hiljaa, etteivät muut käy kurkkaamassa oikeaa vastausta... ;-)

En mää tiiä osaanko niitä koruja vääntää, mutta ajattelin yrittää. Olen lueskellut opaskirjoja ja katsellut netistä ohjeita, ja vaikutti niin kivalta hommalta että halusin kokeilla.

Iines J kirjoitti...

BjörnePORIN torilla olet käynyt, sehän on selvä pyy. Kovasti tyhjän näköistä, ajoitko ihmiset pois kuvauksen ajaksi?

Anne kirjoitti...

Iines: Kovin hiljaista torilla kyllä oli. Tosin kello oli siinä puoli viisi iltapäivällä, joten kauppiaita ei enää sen takia näkynyt. En häätänyt ketään pois, en... =)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails