keskiviikkona, tammikuuta 03, 2007

Kuuhulluuttako?

Rob Dougan: Furious Angels

Jaahas, kello lähentelee puoltayötä eikä nukuta yhtään. Viime yö meni sängyssä kiereskellen, kun ei tahtonut uni tulla. Lieneekö tuolla täysikuulla osuutta asiaan? Kuulostaa se sitten miten hassulta, niin yleensä kun kärsin unettomuudesta, se osuu yhteen täydenkuun kanssa. Viime yönä viihdytin itseäni pelailemalla kännykkäpasianssia puoli viiteen, jolloin vihdoinkin sain unta. Sitten tietenkin nukuin niin pitkään ettei tänä yönä taida uni tulla kovinkaan ajoissa. Onneksi on netti.

Tästä ei ole tulossa mikään laihdutusblogi, mutta tunnustan nyt kuitenkin, että söin tänään täytekakkua. Kävin työpaikalla hakemassa kamojani ja kollega tarjosi synttärikakkua. Kyseessä oli Naantalin Aurinkoisen kermakakku, josta todellakaan ei kermaa puuttunut. Nam. Mutta en anna asian lannistaa itseäni, sillä olenhan julistanut että silloin tällöin saa herkutella. Myöhemmin tänään kaupassa silmääni osui uusi painonhallintalehti KG, jota tarjottiin puoleen hintaan. Nappasin sen mukaani, koska siinä näytti olevan paljon ruoka-ohjeita. Ajattelinkin heti huomenna tehdä linssisosekeittoa. Olen sosekeittojen ystävä, etenkin näin talvisin (talvi? nytkö?) ovat kivaa lipitettävää. Tomaattikeitto on suosikkini, ja siitä saa tarpeen mukaan ruokaisamman lisäämällä joukkoon esim. pekonisuikaleita ja fetaa. Tai jotain kevyempää tilpehööriä kuten raejuustoa tai papuja.

Ainiin, ja koska sain eilen taas uuden tilaajan, katson velvollisuudekseni tarjota taas muffineita. Tällä kertaa suolaisia sellaisia: pizzamuffineita. Maistoin itse noita joulun alla, ja olivat tosi hyviä.


Kuva ja resepti löytyy siitä tavallisesta paikasta.

2 kommenttia:

Marikki kirjoitti...

Tulin muffineille minäkin, vaikka vanha tilaaja olenkin.

Pitäisi varmaan tsekata se uusi lehti.

Iines J kirjoitti...

Minäkin olen saanut taas uuden tilaajan... pari viimeisintä on tullut ihan tämän vuoden puolella. Pitäisi varmaan tarjota taas virtuaalikakkukahvit.

KG-lehti ei ole osunut silmiini, mutta näköjään muiden on, koska et ole eka, joka siitä lehdestä kirjoittaa. Huomenna ajattelin muuten tehdä (yllätys, yllätys) sosekeittoa! Teen sitä harvoin ja pakastan aina muutaman annoksen, koska mies ei erityisemmin sosekeitoista pidä.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails