lauantaina, helmikuuta 17, 2007

Makuelämyksiä

Kirlian Camera: Nefertiti Zone

Turguseen on avattu uusi ravintola - joku Aztek-niminen paikka se oli, en muista tarkalleen, mutta sijaitsee entisen Café Noirin tiloissa Eerikinkadulla.

Pitihän meidän tänään käydä katsastamassa että millainen paikka on kyseessä. Ja kyllä olikin onnistunut käynti. Alkupaloiksi keittiö lähetti meille pienet shotit kylmää tulista tomaattikeittoa ruokahalua herättelemään. Pääruoaksi Pulla-Armas otti vihannesburriton, J. Paellan jossa mm. chorizomakkaraa ja tiikeriravun pyrstöjä ja minä hedelmäisen kanasalaatin. Intouduin jopa ottamaan lasillisen talon viiniä, joka oli aika edullista - ja hyvääkin.

Olimme kaikki tyytyväisiä ruokaisiin ja maukkaisiin annoksiimme, ja koska palvelukin oli erittäin ystävällistä (pojat tietysti antoivat plussaa myös näteille tarjoilijattarille) totesimme että tulemme toistekin.

Ja hintatasosta sen verran että oli sellaista keskitasoa, pääruoka-annokset maksoivat muistaakseni n. 11 eurosta ylöspäin. Minun aterialleni tuli hintaa 16 eukkaa viineineen. Ja nälkä lähti.

Ei kommentteja:

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails