lauantaina, helmikuuta 17, 2007

Jälkipelit

Täytynee vain pikaisesti todeta että oikea viisu voitti.

Hyvä Hanna!

11 kommenttia:

Haydee kirjoitti...

Ei siis tarvi hävetä tänäkään vuonna?

Tuima kirjoitti...

Minä olisin kyllä lähettänyt viisuihin Lovexin...

K. kirjoitti...

Kyllä nyt taidettiin äänestää henkilöä eikä biisiä! :D Hannalla on kyllä mahtava karisma ja ääni, mutta mielestäni biisi ei ole sen enempää tarttuva tai mukaansatempaava, saati melodisesti edes etäisesti taidokas tai kiinnostava. Siinä ei ole edes hyvää meininkiä tai kunnolla munaa.

Hannaa ei varmasti tarvi hävetä, mutta TOIVOTTAVASTI olen väärässä, kun pelkään, ettei tällä zipaleella päästä edes semifinaaleihin.

Itse pidin parhaana vaihtoehtona Lovexia, joka olisi varmaankin uponnut HIM:ä ja Rasmusta erittäin paljon diggaileviin eurooppalaisiin.

-Anne- kirjoitti...

Haydee: Ei minun mielestäni ainakaan tartte.

Tuima: En tiedä miksi, mutta Lovex jätti vähän kylmäksi...

K. Tuskin Lordin voittokaan oli biisin, vaan henkilön äänestyksen tulos... No se siinä onkin etten tykänny Lovexista - se H.I.M. & Rasmus-tekijä taisi tökkiä.

Oi kaukana ovat vanhat kunnon L'oiseau et L'enfant -ajat, nykyään se on rokki joka rulettaa.

K. kirjoitti...

A: Eri mieltä: Lordi meni showlla läpi, ei henkilökemiasyistä (=koska "Putaansuu on hyvä jätkä"), biisi oli korkeintaan kohtuullinen (siltikin Hannan biisiä parempi), mutta ennen kaikkea jotain uutta ja erilaista, jota viisuinstituutiokin totisesti tarvitsi! Moni asia osui kohdilleen.

Odotan todella mielenkiinnolla, paljonko tänä vuonna löytyy viisuista kunnon rokkia! :) Linnuista ja lapsista lepakkoihin ja mörköihin...

Iines J kirjoitti...

Kyllä Hanna oli kolmesta viimeisestä minunkin mielestäni paras. Lovexista en tykännyt yhtään ja Thunderstone olisi ollut musiikillisesti liian samanlainen kuin Lordi. Tänä vuonna ei Suomella ole varaa voittaa, joten sinänsä sama, kuka maata edustaa. (Onneksi se ei kuitenkaan ole Laura, jonka esitys oli nolo Madonna-kopio!)

-Anne- kirjoitti...

K.: Rohkenen väittää, ettei Lordin rallatus ollut Hannan biisiä parempi. Mutta Hanna kylläkin tarvitsisi parempia biisikirjoittajia.

Konservatiivinen puoleni hiukan suree sitä, että euroviisut ovat ainakin hetkellisesti menneet siihen suuntaan että siellä ei kilpaile sävellykset, vaan ihmiset ja showt...

Iines: Niinpä, eihän sitä voittamaan voida taas ryhtyä. Ja onneksi edustajaksi ei myöskään tullut J. Kuoppamäki. Mies on taitava iskelmänvääntäjä, mutta saisi jättää laulamiset muille.

K. kirjoitti...

Samaa mieltä siitä, että ulkomusiikilliset arvot jyräävät nykyviisuissa turhan vahvana.

Btw, vaikka olisin lähettänyt viisuihin Lovexin, se ei ollut silti mielestäni porukan ylivoimaisesti laadukkain musaesitys tai eniten makuuni. Valintani oli puhtaasti strateginen. :)

Tuima kirjoitti...

Suomi menee voittajamaana suoraan finaaliin, joten karsintaa ei ole. Olen samaa mieltä, että Hannan kohdalla on äänestetty henkilöä, ei biisiä. Voiskohan tota biisiä vielä tuunata paremmaksi?

Suomi voi rauhassa voittaa viisut, ei voittajamaan tarvitse järjestää kisoja. Muistelisin, että Irlannin voittaessa kerran kaksi kertaa peräkkäin toiset kisat järjestettiin muualla.

-Anne- kirjoitti...

Tarkistin tuon. Israel voitti kisan sekä 1978 että 1979, ja vuonna 1980 kisat pidettiin Israelin sijaan Hollannissa.
Irlanti sen sijaan järjesti kolmet kisat peräkanaa 93-95 - siinä maassa näköjään riittää pätäkkää...

Mutta en usko että tänä vuonna sentään tarvitsee odottaa voittoa.

Tuima kirjoitti...

Ei tarvitse eikä kannatakaan, luulisin, mutta mistäs sen tietää, onhan Hanna hyvä tyyppi - jospa sen karisma välittyisi muillekin.

Kiva kun tarkistit asian, minä muistelin sen koskeneen Irlantia. Mutta kolmet kisat peräjälkeen, huh, mikä rahanmeno.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails