keskiviikkona, maaliskuuta 28, 2007

Hakusanakyttäystä

Mm. Marikin riemastuttavia hakusanaraportteja seurattuani olen minäkin alkanut tarkkailla tuota statistiikkapuolta, että mitä sanoja googlettamalla tänne ollaankaan eksytty.

Tässä tulee muutama esimerkkejä:

Pizzakissa - Onneksi ei sentään hakenut kissapizzaa, silloin olisin suivaantunut...

Sappitiehyet - En käsitä missä yhteydessä sellaiset on blogistani löytyneet. En mielestäni ole täällä edes esitellyt vatsalaukun tähystyskuviani... vielä... muhahahahahaaa

Työkaluja naisille - Uskokaa jo, naiset EI tarvitse erityisiä herttaisia työkaluja! Perinteiset toimivat ihan yhtä hyvin. Reissussa muuten törmäsin eräässä kaupassa kukallisiin sivuleikkureihin... huokasin syvään.

Sims 2 kuoleminen - Minä en koskaan tapa Simejäni, mutta vinkkinä voin kertoa, että jos haluaa olla julma, niin Simin voi passittaa huoneeseen missä ei ole jääkaappia, ja sen jälkeen poistaa oven. Kamalaa katsottavaa kun toinen nääntyy nälkään. Tai sitten voi passittaa Simin uimaan, ja poistaa altaasta portaat. Ai ai...
Aluksi, kun en vielä ollut tottunut tuohon peliin, minulta tuuppasi kuolemaan raskaana olevia simejä, kun olivat kovin hankalia hoidettavia - koko ajan olisi pitänyt syödä ja nukkua. Yleensä kyllä kuolevat luonnollisesti vanhuuteen - mieleenpainuvin poismeno oli kylläkin kun yksi teini-ikäinen simi säikähti kuoliaaksi nähdessään haamun.

Riimi avioparille - Hä? Ei löydy täältä.

Kattokruunu helmistä - Taitaa olla liian monimutkainen tekele jotta täältä löytyisi ohjeita. Ainoa helmityöni tähän mennessä on kaulakoru.

Ja vielä paras, ehkä myös suurin huti: Seksipalvelut Turku - Sori vaan, guys, täällä ei ole kauppa auki. Vielä ei ole niin paha rahapula, ja toivottavasti ei tule olemaankaan. *painuu äkkiä naputtelemaan työhakemuksia*

4 kommenttia:

Marikki kirjoitti...

Höh! Ei mitään rietasta sullakaan? Toi Seksipalvelut Turku on aika kesy haku.

Kylläpä me ollaan siveitä, tai sitten sensuroidaan hyvin härskit haut.

-Anne- kirjoitti...

Varsinaiset siveyden sipulit. Blogini on niin siisti, etten ole edes kikkeli-sanaa tainut mainita. Hui, nyt tein sen! =)

Iines J kirjoitti...

Sappitiehyeistä saat ehkä kiittää minua, sillä googlettamalla löytyvät myös blogien kommentit. Mun sappileikkaukseni yhteydessä loppuvuodesta saatettiin jopa mainita sappitiehyet - tosin siitä on jo sen verran aikaa, etten itsekään muista, mitä olen kirjoitellut...
Nyt tulee kikkeli-sanalla varmaan hakuja, jee!

-Anne- kirjoitti...

Ai tosiaan, en ajatellutkaan että kommentitkin löytyvät hauissa. Juu, sinun sappitiehyethän täällä taitaakin kummitella.
Damn, nyt tänne varmaan eksyy kersoja jotka hakee K-sanaa....

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails