keskiviikkona, maaliskuuta 28, 2007

Emmä tähän mitään otsikkoa keksi

Depeche Mode: Freelove

Nyt alkaa tämä sivupohja tunkkaisuudessaan ahdistaa, on tehtävä uusi, tulevaan pääsiäiseenkin sopiva valoisa layoutti. Kenties vähän tipujakin? Mutta tänään ei ehdi, täytyy taas kirjoittaa työhakemusta ja viimeistellä yksi artikkeli.

Taas on koittanut keltaisten kassien aika. Siis Hullut Päivät. Otin riskin ja kävin äsken Stockalla - onneksi tähän aikaan päivästä ei vielä ollut pahaa ryysistä. Itse kävin vaan pikaisesti hakemassa Jamie Oliverin Flavour Shakerin, jota olen kauan himoinnut, ja jonka hinta oli nyt sopiva. Sen jälkeen poistuin hyvin nopeasti, sivuilleni vilkuilematta.

Ilokseni huomasin, että alaoven koodilukko on vihdoin vaihdettu. Se on jo ainakin puolen vuoden ajan ollut aivan mahdoton - yleensä lukko on auennut vasta kun olen näppäillyt koodin viidennettä kertaa ja hokenut samalla v**tu, v**tu... Nyt se aukesi kertalaakista.

Taloyhtiössämme vaihdetaan pian myös asuntojen lukot. Postiluukusta tipahti ilmoitus jossa sanottiin: "Yksin kotona olevat kotieläimet on jätettävä asennuspäivänä asuntoihin siten, että ne pysyvät jossakin huoneessa suljetun oven takana." Siis HALOO! Miten se on mahdollista yksiössä? Pitäisikö minun sulkea kissa koko päiväksi vessaan? Onneksi nyt satun olemaan tässä tilanteessa että voin olla kotona kun asentajat tulevat, mutta mitä ihmettä olisin tehnyt, jos olisin töissä? Hä?

2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Hei !

Mää oon ilmoittanut isännöitsijälle ja huoltofirmalle, että meille ei MISSÄÄN TAPAUKSESSA saa tulla yleisavaimella (ambulanssimiehiä lukuunottamatta).
Jos yksikin kissoista pääsee rappuun ja karkaa, niin menen ensimmäisen huoltomiehen, isännöitsijän jne. silmille.

Yleensä niissä ilmoituslapuissa on puhelinnumero huoltomiehelle/isännöitsijälle, niin voin sopia sopivamman ajankohdan.
Oon tässä asiassa aika tiukka ja ahdasmielinen täti =).

-Anne- kirjoitti...

Kyllä huoltomiehillä olisikin tekemistä jos yrittäisivät karannutta kissaa jahdata... Onneksi ainakin meidän Pico on niinä harvoina kertoina kun on päässyt ovesta livahtamaan juossut rappuja ylöspäin, missä tulee lopulta seinä vastaan.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails