lauantaina, maaliskuuta 10, 2007

Ich bin Riesling

Kaverini M. antoi vinkin Viini-lehden nettisivuilta löytyvästä Viinikoneesta, joka kertoo mikä rypälepersoona olet. Kaikenlaisten hömppätestien ystävänä tartuin syöttiin ja tein testin. Tulos: Olen Riesling!

Olen aina niin tyylikäs Riesling. Pidän kaupunkiasumisesta ja sen monipuolisesta kulttuuritarjonnasta. Kun teen päätöksiä, niin punnitsen eri näkökulmia harkiten. Minuun ei ole ehkä helppo tutustua mutta kun minut oppii tuntemaan, niin pinnan alta löytyy uusia piirteitä. Mottoni elämään on – järjestelmällisyydellä saavutetaan parhaat tulokset.

Puhdaspiirteisen herkullisena viininä olen erinomainen, veden kielelle nostattava aperitiivi. Sovin hyvin yhteen myös aromikkaiden ja selkeämakuisten kala- ja äyriäisruokien kanssa. Jos minussa on hieman makeutta, olen mainio seuralainen hieman voimakkaammin maustettujen, itämaisten ruokienkin kanssa.

Että semmoisia. Nyt tekeekin sitten mieli viiniä...

(Kuvan lainasin Viinikoneelta)

2 kommenttia:

Iines J kirjoitti...

Kyllä täälläkin yhden viinisiepon suu alkoi kuivua tuota lukiessa. Ei ole kuin siideriä kaapissa, mutta sekin kelvannee viinin puutteessa - ja kaupasta ehtii hakea lisää saunasiideriä illaksi.

-Anne- kirjoitti...

Löysin varastostani valkkaripullon, ja pistin sen juuri kylmään. Ei ole Rieslingiä, vaan Chardonnayta... illalla katsellaan Ruotsin Euroviisufinaalia ja nautiskellaan.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails