torstaina, maaliskuuta 01, 2007

Pakollinen Idols-kommentti

Jaahas, omat suosikkini vähenivät heti kahteen, kun Johanna tippui. Höh.
Ei se ehkä nappisuoritus ollut, mutta tytsän laulutaidot päihittää Panun mennen tullen. Olisin antanut toisen mahdollisuuden.

Nyt siis kannatan Aria ja Kristiania. Katsotaan kummasta tulee lopullinen suosikkini.

4 kommenttia:

Iines J kirjoitti...

Johannan tempaus oli vähän outo (puku ja biisi ihan eri paria), mutta uskoin, että hän silti pääsisi jatkoon. En oikein tiedä, kenestä toivoisin voittajaa, mutta pidän Annan rohkeudesta biisivalinnoissa. Ari on loistava laulaja, mutta voisi laulaa jotain muutakin kuin heavy rockia.

K. kirjoitti...

Oli kyllä ylläri tuo Johannan tippuminen jo tässä vaiheessa! Muutoin meillä onkin A:n kanssa samat suosikit.

Kristianin vetäisyssä oli totisesti kaikki elementit kohdillaan: persoonallisuus, oma näkemys, taito, tunne, jännite, joka piti otteessaan. Elämänkokemus antaa mahdollisuuden tuoda tulkintaan syvyyttä, jos sen osaa tehdä ja K. osaa. Oli kyllä intensiteetiltään repäisty ihan eri maailmasta muiden esitysten rinnalla.

Arilla on hieno ääni, soisi sitä kuultavan mahdollisimman monipuolisesti, vaikka rokkiuralle Hannan lailla tähtäisikin.

Kristiina voi persoonallisella äänellään päästä pitkälle. Kallosen Asko on näyttänyt olevan sen verran myytyä miestä, että eiköhän se levytyssopimus irtoa joka tapauksessa! :)

-Anne- kirjoitti...

Iines: Eihän se ole vielä ehtinyt kuin yhden heavy-biisin lurauttaa, edellinenhän oli Billy Joelia... Kyllä sieltä varmaan muutakin tulee.

K. : Juu, Asko on ihan Kristiinan pauloissa... =)Mulle tulee sen äänestä vähän Nylon Beat-flashbacki...

Iines J kirjoitti...

Minusta Ari lauloi sen Billy Joelin biisin samalla heavymeiningillä. Kaipaisin häneltä jotain samantyyppistä monipuolisuuden osoitusta kuin Kristianilta, näkisi, osaako Ari laulaa muullakin tavoin.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails