maanantaina, huhtikuuta 23, 2007

Työhönottajille noottia:

Olen tässä työnhaku-urakkani aikana pannut ihmetyksellä merkille kuinka harva työnantaja lähettää hakijoille minkäänlaista viestiä paikan täyttymisestä. Kyllä sekin kuulkaas olisi ihan hyvää suhdetoimintaa ja firman tai kaupungin imagon hoitamista.
On ainoastaan yksi taho, johon olen pistänyt useita hakemuksia eri hommiin, joka on jokaisen hakemuksen yhteydessä lähettänyt sähköposti-ilmoituksen siitä, että kuka pestiin on valittu, ja kiittänyt mielenkiinnosta.

Näinä sähköisen viestinnän päivinä ei uskoisi olevan rahasta kiinni, etteikö tuollaisia ilmoituksia voisi hakijoille lähettää. Hakijoille, jotka kuitenkin ovat niska limassa ja sormet verillä laatineet hakemuksia ja ansiolutetteloita ja jotka ehkä haluaisivat tietää, koska kannattaa lakata odottamasta.

Parannusta kaivataan!

3 kommenttia:

Anne K-R kirjoitti...

Olen ihan samaa mieltä! Antaa firmasta hyvän kuvan, jos sieltä saa jonkinlaisen vastauksen, olkoon sitten vaikka vaan lyhyt viesti, jossa kiitetään mielenkiinnosta.

Tuollainen samanlainen "ei vastausta" -ilmiö toistuu kyllä monessa muussakin asiassa. Toisinaan sitä törmää vaikkapa työasioihin liittyen sellaisiin mollikoihin, jotka eivät sitten millään saa vastatuksi yksinkertaisiin kysymyksiin sähköpostilla. On vaan pakko koettaa tavoitella puhelimella (joitakuita ihmisiä on vaan älyttömän vaikeaa saada puhelimella kiinni), että saa asiansa hoidettua.

Hemmettiäkö pitää hankkia sähköpostiosoite, jos sitä ei sitten viitsi käyttää!?

(Ai, mitä? Miekö muka vaahtoan?)

Marikki kirjoitti...

Pitäisi varmaan perustaa nettiin joku musta lista moisista. Silleen siististi, ettei tule mitään syytteitä. "Firmat, joilla lähtevä posti ei toimi"

-Anne- kirjoitti...

Kaima: Olen samaa mieltä.
Marikki: Tietenkin juuri tämän postauksen lähetettyäni sähköpostiini ilmestyi vihdoin vastaus yhdestä paikasta, jonka olin jo pistämässä mustalle listalle....

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails