keskiviikkona, toukokuuta 23, 2007

I have a cunning plan, mylord...

Olemme Pulla-Armaksen kanssa parin viime viikon aikana kahlanneet läpi kaikki Musta Kyy-sarjan jaksot (4 tuotantokautta). Eilen katsoimme viimeisen, ja ihan tuli haikea olo. On se vaan niin loistava sarja. Näyttelijäkaarti on magnifico, ja Edmund Blackadderin latelemien verbaalisten loukkausten kirjo on aivan omaa luokkaansa. BBC:ltä löytyy muuten Blackadder sitaattigeneraattori.

Sarjastahan tehtiin millenniumin vaihteen kunniaksi vuonna 1999 erikoisjakso Back and forth, missä Blackadder matkustaa aikakoneella. Ajateltiin, että katsotaanpa nyt sekin vielä, kun minulla pitäisi olla se nauhalla. Mutta... tuskaisen etsinnän jälkeen jouduin toteamaan että ei minulla sitä olekaan! Hemmetti soikoon. Minne se on muka kadonnut?

Play.com:ista näyttäsi löytyvän joku erikoisboksi missä se ja vielä vanhempi joulutarina-erikoisjakso ovat mukana, mutta viitsiikö sitä enää koko boksia ruveta ostamaan, kun minulla on jo nuo neljä alkuperäistä dvd:tä? Eikä siinä näyttänyt olevan tekstitystäkään. Tosin tuon sarjan ollessa kyseessä on melkein tärkeämpää kuunnella kuin lukea tekstiä, sillä kielelliset vitsit eivät aina toimi käännettyinä.
*Rustaa kirjettä joulupukille*

4 kommenttia:

Anne K-R kirjoitti...

Voi, Musta Kyy on ihan loistava! Kiitos, kun muistutit tästä, pitääkin kaivaa dvd:t esille ja ryhtyä töllöttämään.

-Anne- kirjoitti...

Eikö olekin!

Anne K-R kirjoitti...

Ononon!

Täällä muuten jyrähtelee jokin. Ukkonen? Minkäsmoinen sää siellä on?

-Anne- kirjoitti...

Harmaa taivas, mutta poutaa. PIeni ukkonen voisi olla tunnelmallista. KUn ei vaan huomenna sataisi, pitäisi kaupungille mennä.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails