tiistaina, toukokuuta 22, 2007

Vinkkejä silmille

Katsokaapas tänään ykköseltä klo 23.20 tuleva animaatio Bellevillen kolmoset. Se on kaukana tämän päivän mainstream-animaatioista joissa kohkataan ja mäiskitään kuin viimeistä päivää. Se on riemastuttava tarina herkullisine mummo-hahmoineen. Lisäksi siinä on käytetty perinteistä animaatiotekniikkaa 3D:n rinnalla, joten silmä lepää filmiä katsellessa.

Kati Mikkonen on osunut naulan kantaan kirjoittaessaan arvostelussaan: "Nykyään animaatio rakennetaan paukkeen, ryskeen, actionin ja karjunnan varaan. Bellevillen kolmosissa huokaus kertoo enemmän kuin edellä mainitut yhteensä." Niin se vaan on.

Entä katsoiko kukaan viime viikolla Al Goren Epämiellyttävä totuus-dokkarin? Katsoin sen äsken nauhalta ja totesin että kyllä sen jokaisen pitäisi katsoa. Asia on tietysti painavaa, ja sen lisäksi se oli hyvin toteutettu. Voi, ollapa yhtä karismaattinen ja hyvä puhuja kuin Mr. Gore..

2 kommenttia:

Marikki kirjoitti...

Jos jaksaisi valvoa...

Kukaan ei ole vielä asentanut mun videoita.

Iines J kirjoitti...

Mua harmittaa, kun en nähnyt sitä Goren dokumenttia, mutta se oli jo alkanut tullessani kotiin enkä olisi nähnyt siitä kuin loput. Toivottavasti se tulee uusintana.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails