torstaina, toukokuuta 10, 2007

Kamerasta on hyötyä kun muisti pettää


Onpas näppärää, että nykyään voi tehdä rikosilmoituksen netin kautta. (Ihan kun se ilmoitus mitään auttaisi.) Pulla-Armas soitti lomaketta täyttäessään minulle ja kysyi että minkä värinen se hänen pyöränsä olikaan. Muistettiin molemmat, että keltaista siinä on, ja muutamaa muuta väriä, muttei mitä värejä... niin tarkkaan sitä tuttuja esineitä tarkastelee...

Lopulta muistin kuitenkin, että kyseinen fillari taisi äskettäin tarttua erääseen ottamaani valokuvaan. Olipas tuuria. Jos turkulaiset lukijat sattuvat näkemään tuollaisen lojumassa jossain pusikossa, niin ottakaa yhteyttä. Fillarissa on sen verran paljon vikoja (mm. katkenneita vaijereita), että pitkäkyntinen idiootti voi hyvinkin hylätä sen huomatessaan puutteet.

Ai muuten, huomasin että olen koko päivän hyräillyt Ukrainan euroviisun kertosäettä. Hui kamalaa. Mitäköhän sekin enteilee?

3 kommenttia:

Marikki kirjoitti...

Minulla ei onneksi ole tarttunut mikään viisu päähän. Ei edes se Turkki, jota SubTV pakkosyöttää jatkuvasti.

Täytyy varmaan alkaa tarkkailla pusikoita, jos vaikka fillari löytyisi.

K. kirjoitti...

Kiitettävän persoonallisen värinen fillari, täytyy sanoa. En muista tuollaista ennen nähneenikään. Mikähän tuossa on varasta oikein kiehtonut? Ei ole upouusi, eikä edes maastopyörä...no, nämä pikkurikolliset nistit/alkkikset/liimanhaistelijat eivät tunnetusti ole kovin terävää sakkia. Kun suunnilleen voi kuvitella, millaiset elämäneväät nämä tyypit ovat todennäköisesti lapsuudessan ja syntymässään saaneet, käy melkeinpä vain sääliksi.

-Anne- kirjoitti...

Marikki: Olenkin ihmetellyt että kuinka kovasti Sub promoaa tuota Turkin biisiä...

K.: Enpä tiedä mikä siinä on houkutellut. Tuossakin oli kymmeniä muita parempiakin pyöriä, ja sitten vietiin tämä. Joutuivat vielä ensin siirtämään pois J.:n pyörän, joka nojasi tähän... Onkohan saanut lukon leikattua auki, vai onko kannettu pois?

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails