torstaina, toukokuuta 10, 2007

Nyt olen murhanhimoinen...


Ulkona paistaa aurinko ja linnut laulavat kauniisti, mutta minua pännii.

Ensin aamu-unieni jatkamisen esti taas naapurin vauva, sitten rikoin tiskatessani yhden liköörilaseistani. Prk. Nyt niitä on enää neljä...

Eikä siinä vielä kaikki. Äsken Pulla-Armas soitti ja kertoi että hänen fillarinsa on varastettu paikallisen opiskelijaruokalan edestä. Siis keskellä kirkasta päivää! Ja Pulla-Armaksen kaverin fillari oli vielä nojannut hänen pyöräänsä, joten se ei edes ollut mitenkään tyrkyllä. Eikä siitä ole edes kahta viikkoa kun saman pyörän lukkoa oltiin yritetty vääntää auki kun P-A oli baarissa.

Helvetin huligaani! Jos saan sinut käsiini, rupeaa vielä pöksysi tutisemaan. Tuollaiset yhteiskunnan hylkiöt pitäisi kuohita (jottei idioottigeenit pääse leviämään), polttomerkitä ja lähettää autiolle saarelle ikusiksi ajoiksi.

Kyseinen fillari on kyllä niin silmäänpistävän värinen, että sen kyllä tunnistaa jos joku joskus sillä fillaroi vastaan. Varokoon vaan, jos niin käy.

Sainpa taas muistutuksen siitä, miksi ei kannata ostaa uutta fillaria, vaikka en pysty vanhalla enää fillaroimaan. Ja siitä, miten kusipäisiä ihmisiä onkaan olemassa.

Nyt lähden lenkille rauhoittumaan.

2 kommenttia:

K. kirjoitti...

Ei ole härskiydellä rajaa! Onkohan ottanut pyörän olkapäälleen vai heittänyt autoon? Varmaan jotain poliisien vanhoja tuttuja, kannattaa tehdä rikosilmoitus. Kyllähän noita pyöriäkin (huume-)ratsioissa löytyy. Lohduttaako yhtään ajatus siitä, että tyyppi tod. näk. kuolee huumeisiin, Aids:iin tai velkojiensa pieksemänä muutaman vuoden sisällä?

Syksyn tullen liiga käy aina yo-kylästä keräilemässä naiivien, vastamuuttaneiden opiskelijoiden pyörät. Ilmeisesti pitävät silmällä koko kampusta.

Tästäpä syystä itselläni on juuri sellainen välimallin mummopyörä, joka ei vuosimallina 80-luku ole vielä edes vintagea, keräilevät nykyään jo kuulemma niitäkin.

-Anne- kirjoitti...

En mä ymmärrä miten se on viety, kun siinä Gadolinian ulkopuolella pyörii yleensä paljon ihmisiäkin... rikosilmoitus on jo tehty, näppärää että sen voi tehä netin kautta.

Fillarin vaihdevaijeri on poikki ja satulassakaan ei ole pehmustetta, katotaan hylkääkö idiootti sen johonkin puskaan kun huomaa kaikki viat...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails