keskiviikkona, kesäkuuta 20, 2007

Kesätauolle

Poistun nyt noin viikon pituiselle kesätauolle. Äitini saapuu huomenna tänne (laiva on satamassa jo puoli kahdeksalta, aargh, miten aikainen herätys onkaan tiedossa!!), ja lähdemme Kymenlaaksoon mökille juhannuksen viettoon. Meidän lisäksemme sinne tulee tätini Imatralta, joten voitte kuvitella miten riehakas juhannus minulla tulee olemaan. =) Outoa se mökkeily tulee olemaan senkin takia, että olemme siellä ensimmäistä kertaa ilman isää. Ehkä se on myös viimeinen, koska harkitsemme mökin myyntiä.

Hiukan hirvittää, että miten Pico tulee suhtautumaan junamatkaan. Joskus muinoin junassa matkustaminen kävi vaivattomammin kuin autoreissut, koska juna kulkee sentään tasaisemmin eikä ilmeisesti ollut katin mielestä yhtä pelottava. Mutta katsotaan nyt, kun ei olla pariin vuoteen reissattu kuin pari kertaa lyhyen matkan eläinlääkäriin.

Autossa herra yleensä protestoi kamalalla maukumisella ja yleensä puolen tunnin kuluttua lähdöstä ensin oksennetaan ja sitten kakataan. Toivottavasti ainakin suolen sisältö pysyy nyt sisällä. Varmuuden vuoksi ostin herralle uudet valjaat (vanhat ovat täysin hukassa), jos vaikka joutuu noukkimaan katin häkistä puhdistuksen ajaksi. Eikös olekin komian vihreät:


Nuo ovat näköjään tehty jollekin äärimmäisen paksukaulaiselle kollille, jouduin itse pienentämään niitä reippaasti meidän rääpäleelle sopivaksi.

Miten ihmeessä saan aikani kulumaan viikon verran korvessa tulematta mökkihöperöksi? En ole varma, onko vanha televisio enää kunnossa, ja netistä ei luonnollisestikaan ole tietoakaan. Aarggh - ajatus tietotekniikkavajeesta pelottaa. No, sähköpostini saan onneksi luettua kännykälläni, ja voinpa myös tehdä sillä blogimerkintöjä. Tokkopa tuolla kuitenkaan paljon kerrottavan arvoista tapahtuu. Yksi hyvä puoli tuonne alkukantaisiin oloihin menemisessä on se, että hartiani saavat levätä kun ei tule houkutusta kököttää tietokoneen edessä koko päiviä. Rintarankani onkin viime päivinä veisannut Hoosiannaa, vaikka olen yrittänyt joka päivä jumpata.

Mutta nyt loppui löpinät. Vielä on muutama pakkojuttu tekemättä. Saanen nyt jo tässä vaiheessa toivottaa kaikille hyvää juhannusta. Olkoon se lämmin, lempeä ja lystikäs.

Ja nyt kaikki tanssahtelemaan riehakkaasti juhannussalon ympäri:


(Oman salkokuvan puutteessa lainasin kuvituksen osoitteesta loftahembygdsforening.se.)

3 kommenttia:

Haydee kirjoitti...

Ota mukaan lukemista niin aika menee nopeemmin. :)

Hyvää juhannusta!

Iines J kirjoitti...

Viikko maaseudun rauhassa on melko pitkä aika, mutta kyllä sekin äkkiä kuluu. Me olemme kaupungissa vaihteeksi, tankkaamassa varastoja juhannusta varten... Aurinkoista lomaviikkoa sulle ja Picolle!

Anne K-R kirjoitti...

Mukavaa lomaviikkoa! Mitäs sitä tekniikalla tekee, kun voi kuunnella lintujen laulua ja tuulen suhinaa.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails