lauantaina, kesäkuuta 16, 2007

Se on siinä!


Vihdoinkin olen saanut ikioman karhupumpun!

Blogiani uskollisesti seuranneet lukijat muistanevat, että minulla oli huhtikuussa raastavia ongelmia keittiönviemärin kanssa, ja että jouduin lopulta nöyränä soittamaan huoltomiehen apuun. Tuolloin yritin epätoivoisesti löytää kaupasta viemäripumppua, että olisin voinut yrittää itse aukaista tukosta, vaan eipä sellaista löytynyt.

Nyt viemäri osoittaa taas laiskistumisen merkkejä, joten kävin tänään taas Citymarketissa katsomassa, josko sieltä sittenkin löytyisi... ja löytyihän se! Olin aiemmin etsinyt ihan väärältä osastolta muiden työkalujen seasta - pumppu löytyikin kylppäritarvikkeiden joukosta. Eikä maksanut kuin vähän päälle 2 euroa.

Joten nyt olen onnellinen kun työkalukokoelmani on saanut uuden, uljaan jäsenen. Kohta Anne hyökkää pumppuineen keittiön viemärin kimppuun. Tällä kertaa aion kukistaa tukoksen vastarinnan. Minulle ja pumpulleni ei ruttuilla. =)

5 kommenttia:

Marikki kirjoitti...

Tuollaista työkalua jopa minä osaan käyttää. Harmi, ettei sitä saa pinkkinä. (vitsi)

-Anne- kirjoitti...

Ainahan siihen voi maalata vaikka kukkia... =). Tai pääkalloja...

Toimi muuten loistavasti.

Hannele kirjoitti...

Mutta eihän jätteitä pitäis kait päästääkään keittiön viemäriin, ei edes kahvin poroja..

-Anne- kirjoitti...

Vaikka altaassa on sihti joka estää suurempien roskien pääsyn viemäriin, jotain sinne aina onnistuu livahtamaan... ihme juttu. Kahvinpurut ovatkin varmaan aika paha tukkija - pistänkin ne (silloin harvoin kun teen kaffetta) suoraan roskiin.

K. kirjoitti...

Kerro sitten toimiko. :)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails