tiistaina, heinäkuuta 03, 2007

Alone at last

Puuh. Olen yksin ensimmäistä kertaa miltei kahteen viikkoon. Kyllä nyt aion nauttia omasta seurastani... ja aion myös palata blogin pariin. Odotettavissa lähipäivinä mm. lomakuvia ja erinäistä jorinaa.

Siskoni K. perheineen tuli tänään Ruotsista Turkuseen ja nappasi äipän mukaansa mökille. Sitä ennen käytiin syömässä lounasta Paninissa - pasta-annokseni oli niin suuri että olen vieläkin ihan ähky.

Katsokaapas, minkä yllärilahjan toivat tullessaan:Kotikaupungissani tuolla Ruotsinmaalla järjestettiin äskettäin rockfestarit, missä esiintyi mm. Hanoi Rocks. Toinen siskoni, A., joka työskentelee hotellissa johon monet artistit majoittuivat, muisti että olin teinivuosinani henkeen ja vereen Hanoifani (ja kyllä, näytin ihan typerältä mm. leopardikuvioiduissa pillihousuissani...) ja innostui pyytämään Mike Monroelta minulle nimmaria. Jos teinivuosinani olisin saanut tuollaisen läpyskän, missä nimeni perässä vielä on sydän, olisin varmaan seonnut onnesta ja tanssinut ripaskaa päälläni seisten. Nyt reagoin hieman hillitymmin... ihan tosi. En edes kiljunut. ;-)

Toinen tuliainen oli vodkapullo - siitä aion tehdä raparperilikööriä. Nam...?

2 kommenttia:

Haydee kirjoitti...

No wow! Vähän on nyt kateellinen sulle! Ja joo, kun kuulin Hanoi Rocksin tulosta niin ajattelin itsekin suuntaavani Taalainmaalle. Mutta eipäs sitten tullut niistäkään suunnitelmista mitään. Ja tuskin olisin nimmarilla varustettua julistetta kuitenkaan saanut! ;)

-Anne- kirjoitti...

Ovat soittaneet noilla festareilla jo useana vuonna...
Unohdin muuten mainita, että tuo on kortti, ei juliste. Pitäisiköhän pistää seinälle? =)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails