perjantaina, kesäkuuta 29, 2007

Anne ilmoittautuu

Noniin, takaisin ollaan. Tosin äippä viipyy luonani tiistaihin saakka, joten en kehtane istuskella niin paljoa tietokoneen ääressä. Täytynee käydä kiertämässä nähtävyyksiä, jos vain ilmat suo. Tänään vuorossa on varmaankin keskiaikamarkkinat, koska minun täytyy muutenkin käydä siellä kameran kanssa hankkimassa kuvamateriaalia.

Kävimme tässä aamulla torilla ostamassa ruokatarpeita. Olipas kiva taas nähdä kunnon ihmisvilinää tuon korpireissun jälkeen.

Suunnitelmissa on esitellä lomalla napattujen kuvien parhaimmistoa, kunhan saan ne rajattua esityskuntoon. Tässä alkupaloiksi kuva meiän isännästä heinikossa. Pico ei onneksi tunnu olevan moksiskaan siitä, että joutui tuolta vapaudesta taas tänne linnunpönttöön. Eipä se enää mökilläkään paljoa seikkaillut, enimmäkseen oli siellä missä ihmisetkin.

Jossain vaiheessa täytyy ehtiä tehdä blogikierroskin, ja kurkata mitä muille kuuluu. Palailemisiin.

5 kommenttia:

Haydee kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! =)

Marikki kirjoitti...

Tervetuloa sivistyksen pariin. Itse pakenen huomenna Tampereelle - nousee sitten kummankin kaupungin keskimääräinen älykkyysosamäärä hetkeksi.

Marikki kirjoitti...

Haastoin sut.

Iines J kirjoitti...

Eikö mummoutuminen ja mökkihöperyys ole aika samanlaisia asioita? Mun mökkeilykauteni alkaa olla ohi ja jatkossa menen mökille enää viikonloppuisin. Töiden alkukin häämöttää, joten paluu normaalielämään on väistämättä edessä. Olisin mä silti ehkä hiukka pitempään lomaillutkin, mutta puolensa kullakin.

-Anne- kirjoitti...

Haydee ja Marikki: Kiitos tervetuliaisista.
Marikki: TArtun haasteeseen jahka ehdin.
Iines: Mummoutuminen mitä ajattelin ei ihan vastaa mökkihöperyyttä, vaan leppoisaa vanhenemista ja kotinurkissa nyhjäämistä ilman järjen menetystä. =)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails