perjantaina, heinäkuuta 13, 2007

Enkä osallistu

Erään postituslistan kautta sähköiseen postilaatikkooni tipahti spammi, missä minua kehotetaan onnittelemaan Vesa Keskistä tänään hänen 40-vuotissyntymäpäivänään, niin että hän voisi päästä Guinnessin ennätysten kirjaan onnitteluennätyksellä.

Ennätystä yritetään yhtä aikaa lyödä sekä verkko-onnittelujen, korttionnittelujen, ulkomaisten onnittelujen, sähköpostionnittelujen, tekstiviestionnittelujen, puhelinonnittelujen ja faxionnittelujen ja syntymäpäivälahjojen suhteen. Minun tulisi vielä pyytää ulkomaisia ystäviäni osallistumaan onnitteluihin! Ja jos lähetän postikorttionnittelun, saan vastalahjaksi ilmaisen lehden. Yrittää myös tehdä vastalahjaennätyksenkin.

Hei kamoon! Ensinnäkään en useinkaan onnittele ketään, jota en henkilökohtaisesti tunne, tai joka ei merkitse minulle mitään. Sitäpaitsi en pidä kyseessä olevasta "aina vaan isompaa ja parempaa" -mentaliteetista.
Viestissä viitattiin Victoria Beckhamin verkko-onnitteluennätykseen, jota nyt halutaan rikkoa. Siinä on toinen ihminen, jonka tekemisistä en jaksaisi lukea.

Joten sori vaan, mutta minulta ei onnitteluja heru. Mutta mainosta tämänkin postauksen myötä sait. Ehkä se käy synttärilahjasta?

3 kommenttia:

Iines J kirjoitti...

Aika uskomaton juttu. En mäkään osallistuisi moiseen älyttömyyteen vaikka saisikin ilmaislehden (Tuurin kyläkaupan sanomatko se on?).

Pico on näköjään vallannut sun blogisi. Mutta tosi on, se on ollut pentuna kuolettavan söpö ja vanhempanakin vallan kaunis kissa.

Marikki kirjoitti...

En osallistu, koska minusta tuo on ihan verrannollinen ketjusähköposteihin ja ketjutekstiviesteihin ja typeriin hoaxeihin.

No, minulle ei ole kukaan tullut vielä ehdottelemaankaan. Minuakin saisi onnitella. Huomenna tulee 10 vuotta yhteen putkeen samassa työpisteessä. 10 pitkää, tuskaisaa vuotta...

-Anne- kirjoitti...

Iines: Soundi- Apu- ja Urheilulehti näytti olevan valittavana. Hohhoijaa, sanon minä vaan.

Marikki: Onneksi olkoon! On se hyvä että on työpaikka sentään.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails