lauantaina, heinäkuuta 21, 2007

Hankittu on!

Harry Potter and the Deathly Hallows, meinaan. Tuli oikein komiassa oranssissa kassissa.


Heräsin kun heräsinkin jo ennen kuutta, ja raahauduin puoli seitsemäksi Akateemisen eteen, missä siihen aikaan jonottikin jo arviolta vajaa kolmisenkymmentä ihmistä. Tunnelma oli varsin leppoisa, ja lisää väkeä saapui paikalle minun jälkeeni, joten tulin aika optimaaliseen aikaan.

Odotellessa jonottajien kesken arvottiin muutama juliste ja yksi ilmainen kirja - mutta eihän se arpaonni minua tietenkään suosinut.


Odottajien joukossa ei näkynyt kovinkaan montaa rankasti kostymeerattua fania, jokunen noidanhattu ja koulupuku vilahti, mutta enimmäkseen näkyi tupien kaulahuiveja. Rohkelikon ja Puuskupuhin ainakin. Yhden Bellatrix-kannattajankin bongasin. Minä itse osoitin luottamustani Severus Kalkarosta kohtaan "Snape Supporter"-paidassani.


Kirjaa myytiin nyt muuten tarjoushintaan 19,95. Joten kannatti käydä heti julkaisupäivänä ostamassa. Akateemisesta lipui kaupungin kaduille onnellisen näköisiä potteristeja oranssit kassit heiluen. Minä poikkesin vielä torin kautta hakemaan lukemisen kylkiäiseksi litran mansikoita.

Nyt aion kömpiä sänkyyn kirjan ja mansikoiden kera. Kuka kuolee? Kukistuuko Voldemort? Ja ennen kaikkea: kenen puolella Snape onkaan? Aikaisen heräämiseni johdosta on kyllä hyvin todennäköistä että nukahdan luettuani muutaman sivun.

Ainiin, mainittakoon vielä, että jos blogiani sattuu lukemaan joku joka ei halua tietää mitään juonenpaljastuksia, niin aion vastaavaisuudessa merkitä postauksen otsikkoon, mikäli kirjoitukseni sisältävät spoilereita. Että tietää varoa.

2 kommenttia:

Iines J kirjoitti...

Sä olet varmaan saanut jo kirjan loppuun, joten voit kertoa, miten Harrylle kävi (en levittele tietoa julkisuuteen).

-Anne- kirjoitti...

*kuiskaa*: Harry selviää hengissä.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails