lauantaina, heinäkuuta 21, 2007

Onko blogilistalla nukkumaanmenoaika?

Onko kukaan muu huomannut että blogilista on viime aikoina toiminut vajavaisesti iltaisin? Vai onko vika vain minun päässäni? Jo muutamana iltana en ole päässyt käsiini mm. omaan suosikkilistaani... päivisin kaikki on toiminut hyvin.

Enpäs ole pariin päivään päivitellyt, se johtunee siitä, että mitään ei ole tapahtunut, eikä päässäni ole liikkunut mitään erityistä. Harvinaisen kuivaa on ollut. Huomenna olen suunnitellut herääväni kukonlaulun aikaan Potteria hakemaan. Katsotaan saanko revittyä itseni ylös sängystä. En kuitenkaan välttämättä sulkeudu kammiooni kirjaa lukemaan koko viikonlopuksi, sillä huomenna olisi Päiväkodissa perinteinen Bowie-ilta, ja sinne on melkein perinteen velvoittamana mentävä heiluttamaan persittään tanssilattialla.

Ainiin, sorruin muuten tänään ostamaan iTunesista kasarihelmen, muistaakos kukaan Men Without Hats-bändiä ja "Safety Dance" -biisiä? ... " 'Cause your friends don't dance and if they don't dance, well they're no friends of mine..." Trallallaaaa.... *painuu rallatellen petiin*

1 kommentti:

Anne K-R kirjoitti...

Mie en ole huomannut blogilistan toiminnassa mitään outoa. Se on muuten aika ihme, koska yleensähän se olen ollut mie, joka on mourunnut, et Bloggeri ei toimi tai mikään muukaan ei toimi.
:-)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails