lauantaina, elokuuta 25, 2007

Ex tempore -päivä

Viime päivät ovat olleet miltei tylsiä, mutta tänään sen sijaan olikin yllätysmenojen täyttämä. Ensin yksi kaveri soitti ja halusi viedä minut leffaan kiitokseksi aiemmasta palveluksesta. Käytiin iltapäivänäytöksessä katsomassa brittielokuvan nimeltä Arvoituksia arkussa, joka osoittautui varsin hauskaksi tekeleeksi. Nauroin ajoittain kippurassa. Leffan jälkeen päätettiin vielä mennä Robertsiin kaffelle, ja sen jälkeen Wikken lehti- ja meikkiosastoille mylläämään. Lehtiosastolta mukaan lähti Photoshop-lehti, täynnä kivoja tutoriaaleja, ja mukana tuli vielä romppu jolla herkkuja. Olin varmaan capuccinon jäljiltä riehakkaalla tuulella, sillä menin vielä ostamaan luomiväripaletin - Wikkelle on tullut No.7 -meikkien tilalle uusi sarja, Gosh, jossa on aika herkullisia värejä.

Kesken shoppailuhetken puhelin soi, ja pari muuta kaveria kysyvät, josko lähtisin jollekin ravintolalaivalle siiderille. No, mikäs siinä, kun kerran on niin lämminkin. Tuli sitten istuskeltua hetki Donnan kannella raparperisiideriä siemaillen. Väkeä oli rannoilla paljon, muttei silti jouduttu katselemaan kuseskelevia mänttejä. Ainiin, en olekaan tainut vielä vaahdota asiasta: Viime viikonloppuna kävimme shoppailureissun (silloin en ostanut mitään!) päätteeksi laivasiiderillä. Hetken nautintoa latisti kaksi hyypiötä, jotka kusivat vastarannalta veteen. Toinen istuen laiturin reunalla, toinen seisten. Toivoin koko ajan että olisivat kusaisseet housuilleen - mutta ei... ja ok, myönnettäköön vielä että mielessäni kävi myös pienen pieni toive siitä, että olisivat tippuneet jorpakkoon.

Oikeastaan minun piti tänään siivota, koska saan huomenna vieraita, mutta olkoon. Kiva kun joskus tulee vietettyä oikein sosiaalinen päivä. Mutta nyt petiin.

Ei kommentteja:

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails